Розглянуто Скарга №982 | Образи та неприпустимі дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
24
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: 6855303
  2. Особистий нікнейм: Богдан Гречко
  3. Суть скарги:
  4. Хочу подати скаргу на цього гравця, який під час гри поводився абсолютно неприязно та образливо. Підходячи до мене, він почав ображати мою дівчину, називаючи себе її "йобарьом" і заявляючи, що "їбе її кожен день". Це було не тільки грубе, а й зовсім неприпустиме. Окрім того, він використовував анімацію, що імітувала інтимні дії, що є явним порушенням правил поведінки на сервері.

Ці слова і дії мене дуже образили і створили неприємну атмосферу на сервері. Я не розумію, як таке може бути дозволено на проекті, де повинна підтримуватись хоча б мінімальна етика та повага між гравцями. Подібна поведінка є повною неповагою до інших учасників гри.

Я більше не маю бажання продовжувати грати на цьому проекті через такого гравця. Якщо адміністрація не вживе належних заходів, я покину проект, оскільки не хочу бути частиною середовища, де таке дозволяють.

Прошу адміністрацію вжити відповідне покарання до цього гравця в повній мірі, щоб подібне більше не повторювалось.
  5. Докази (скріншот/відео):
  6. Дата порушення: 02.01.2025

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Мені прикро, що сталась така ситуація, я вирішив перевірити статистику покарань гравця і вирішив, що:
Гравець 6856303 отримає pban на 7 днів за пункт 5.10 загальних правил серверів.
Ви, як власник скарги отримаєте pmute 15 MG
Приємної гри та відміного настрою на Ukraine GTA 02 Server :)

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі