Відмовлено Скарга 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жорж Дюпон

Скарги - зло!
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
168
Реакції
248
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм адміністратора: Діскорд
3. Суть скарги:
Вітаю Шановна Адміністраціє та Модерація Discord!
23 червня 2026 року мій акаунт в Discord було автоматично заблоковано ботом JuniperBot на 15 днів за порушення пункту правил 4.3
З даним покаранням не зовсім погоджуюся та прошу переглянути рішення з огляду на контекст ситуації:
Це не реклама сторонніх проєктів: Я дійсно надсилав користувачам в особисті повідомлення посилання-запрошення. Проте це було запрошення до офіційної ігрової організації «Товариство Червоного Хреста», яка офіційно зареєстрована та функціонує в рамках нашого проєкту Ukraine GTA.

Ось доказ (можуть скоро замінити розділ Реєстрації підприємств, але по логам можете подивитися все одно, це десь було всередині травня, мені відповіли ''Схвалено та занесено до реєстру''
Також ми функціонуємо не просто на словах, ми видавали гуманітарну допомогу вже 5 разів, різним фракціям - ось доказ

Відсутність шкоди Discord-каналу 02 сервера: Дана розсилка здійснювалася виключно з метою розвитку внутрішньоігрової благодійної організації та залучення нових учасників до ігрового процесу (РП). Це жодним чином не стосувалося сторонніх ресурсів, комерції, шкідливих посилань чи спроби переманити онлайн на інші проєкти.
Умисел: Я діяв виключно в інтересах розвитку фракційної/організаційної структури всередині Ukraine GTA і не знав, що запрошення на ігровий під-канал організації в ОП може трактуватися як порушення правила 4.3.
Розумію, що масова розсилка в особисті повідомлення могла викликати спрацювання бота або скарги, тому повністю визнаю свою помилку в способі поширення інформації. Обіцяю надалі використовувати для набору в організацію виключно офіційні текстові канали на форумі або у грі, не турбуючи гравців в ОП.
Прошу виявити лояльність та достроково зняти блокування (або замінити його на попередження/мут), оскільки розсилка була пов'язана суто з ігровим процесом Ukraine GTA.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/wfu93esqa8
5. Дата порушення: 23.06.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
567
Реакції
287
Бали
123
Вітаю.
Переношу вашу скаргу в розділ Технічної підтримки.
|Перенесено|

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
397
Реакції
134
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:

Ви отримали покарання за пунктом 4.3 — реклама Discord-серверів або RP-проєктів у приватних повідомленнях. Незалежно від мети розсилки, це є порушенням правил.
Вам було видано мінімальне покарання — блокування на 15 днів, тому підстав для його зняття або пом’якшення немає.
У оскарженні відмовлено.

[ Відмовлено! ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі