Розглянуто Скарга | 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
255
Реакції
213
Бали
63
1. Discord сервер(-и): 06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):
Олексій Сталкер
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:
venom_kanibal
4. Суть звернення:

Зайшов у Discord до модератора, щоб задати питання. Після того як я поставив питання та отримав відповідь, я задав ще одне, але модератор сказав, що я вже давно граю на проєкті й повинен знати відповідь. На що я відповів, що, можливо, просто не зрозумів, але модератор одразу мене кікнув.

Після цього я знову зайшов, щоб сказати, що він модератор і повинен відповідати на питання гравців, але він почав казати, що якщо я ще раз зайду, то отримаю покарання за пунктом P2. Я почав заходити й питати, навіщо він мене кікнув, після чого він знову пригрозив покаранням. Потім я зайшов і сказав, що маю питання, на які хочу отримати відповідь, і він видав мені покарання. Проте в покаранні не було пункту P2 — лише пункт P.

Також до того, як я зайшов у голосовий канал, там сиділо ще двоє гравців. Скоріш за все, вони просто спілкувалися, а не ставили питання, тому що, коли я зайшов у канал, модератор щось рахував.

Прошу вжити заходів щодо цього модератора.

5. Докази (скріншоти/відео): Клац
6. Дата видачі покарання:
11.10.25

Олівія Беннет

S.M 06
Тех. Підтримка
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
181
Реакції
81
Бали
73
Вітаю, шановний гравець.

Ознайомившись з прикріпленим Вами відео та доказами до покарання, можу винести вердикт.

З модератором буде проведено бесіду стосовно поведінки з гравцями, дякуємо за Ваше звернення.

[ Розглянуто ]

Приємної гри на Ukraine GTA 💛💙

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі