Владосік Снайпс
♡ | Північна Україна | ♡
- Реєстрування
- 6 Жов 2023
- Дописи
- 526
- Реакції
- 179
- Бали
- 103
1. Нікнейм гравця: ID-63720
2. Особистий нікнейм: ID-45404
3. Суть скарги:
1. Гравець, а саме працівник СБУ, проігнорував мої неодноразові прохання викликати адвоката, мовляв "у вас уже є розшук, адвоката неможливо викликати" "вже пізно"...
Я згідний, гравець міг мене посади по тих розшуках які на той момент у мене були присутні, але ж він вирішив зробити по своєму, і виписати мені нові розшуки, але з того що я знаю... Якщо я вимагав адвоката, то він не міг мені видавати нові розшуки без присутності адвоката, і його підтвердження що я дійсно порушив.
2. Від гравця не почув жодних РП відігровок.
(Взяв за руку та повів за собою)
(Відкрив двері КПЗ, після чого завів туди правопорушника, і закрив двері КПЗ!!!
Прошу перевірити уважно мою тему, та в разі порушень зі сторони працівника, прошу покарати!
4. Докази (скріншот/відео): тут
5. Дата порушення: 27.09.2024
2. Особистий нікнейм: ID-45404
3. Суть скарги:
1. Гравець, а саме працівник СБУ, проігнорував мої неодноразові прохання викликати адвоката, мовляв "у вас уже є розшук, адвоката неможливо викликати" "вже пізно"...
Я згідний, гравець міг мене посади по тих розшуках які на той момент у мене були присутні, але ж він вирішив зробити по своєму, і виписати мені нові розшуки, але з того що я знаю... Якщо я вимагав адвоката, то він не міг мені видавати нові розшуки без присутності адвоката, і його підтвердження що я дійсно порушив.
2. Від гравця не почув жодних РП відігровок.
(Взяв за руку та повів за собою)
-Де?
-Де?
Прошу перевірити уважно мою тему, та в разі порушень зі сторони працівника, прошу покарати!
4. Докази (скріншот/відео): тут
5. Дата порушення: 27.09.2024