Розглянуто Скарга!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Стас Ланько / 1133

2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

Адміністратор Стас Ланько, мабуть вирішив дуже легко і швидко мені допомогти за 20 секунд, дати швиденько відповідь, яка взагалі тут ні до чого, і типу цим допомогти, допустім.

Почнемо з того що я написав свою проблему в репорт -
"Літак не ремонтується, і не можу сісти в нього"
Отримав відповідь від адміністратора -"Вітаю, нажаль не ремонтуємо/перевертаємо. Приємної гри"

-Хм, хіба в моїх словах десь були помічені прохання зробити щось, що адміністрації заборонено? -Не думаю.

-Хм, хіба я попросив перевернути/відремонтувати? -Не думаю.

-Хм, літак не ремонтується. Моя вина/проблема? -Не думаю.

-Хм, неможу сісти в літак. Моя вина/проблема? -Не думаю.

-Хм, чи адміністратор надав компетентну відповідь? -Судить не мені... Але відповідь така сама як всі інші.

Добре, немає різниці кого вина, в кожному разі адміністратор повинен би був телепортуватись до мене, дізнатися детальніше що у мене трапилось, і хоча б спробувати якось розв'язати мою проблему, у крайньому разі підказати що мені треба зробити, якщо він не в силі мені допомогти.

Я дуже прошу провести бесіду з адміністратором, щоб в майбутньому такого не траплялось, і сподіваюсь що адміністратор просто трохи втомився, і не так зрозумів мою проблему, бо я впевнений що Стас Ланько достатньо кваліфікований адміністратор, який вміло і розумно виконує свої обов'язки на посаді адміністратора!

Але відповідь в репорт всерівно залишається некваліфікованою.

Дякую!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 29.10.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згоден з вами, адміністратор не до кінця розібрався у ситуації та повинен був дізнатись у вас яка саме у вас виникла проблема, з ним буде проведено бесіду з цього приводу, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі