Юлія Соняшник
Модератор | Центральна Україна [01]
- Реєстрування
- 24 Гру 2022
- Дописи
- 44
- Реакції
- 72
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Вазагальному
- Особистий нікнейм: Юлія Соняшник
- Суть скарги: Мене посадили в деморган на 10хв., з чим я повністю згодна, але як виявилось у мене були несплачені штрафи довелось сидіти ГОДИНУ, що я взагалі не розумію, я ці штрафи можу оплатити сама або так само здатися сама. Ну бог з цим, але в момент якийсь неотесаний довбень почав бити мене, на що я написала в репорт, щоб мене пересадили в іншу клітку, на жаль адміністрація сказала що "битись дозволено", але вибачте не тоді коли я і встати не можу. Шановна адміністрація, розумію у вас дуже багато роботи, але інколи це реально важливо, якщо не помиляюсь то ви йшли на цю посаду, щоб допомагати грівцям, та слідкувати за порядком. І те що ви відповідєте " зверніться на форум", чи може воно щось змінити ? Лол, нічого. Ну хіба що з вами проведуть бесіду, яка нічого не змінить.
Так само хочу сказати про "Кік афк" недавно написала в репорт оскільки багато людей стоїть АФК в лікарні, на що мені відповіли "Адміністрація не виконує таких дій", вибачте можливо помиляюсь, тоді що таке "Перешкода"? Якщо адміністрація не виконує таких дій то навіщо взагалі від'єднувати з серверу?
Ця скарга не написана для цілі образити когось, кажу зі сторони гравця. Також була адміністратором і розумію вашу роботу, дякую вам за неї. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
- Дата походження: 17.11.2024