Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юлія Соняшник

Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
24 Гру 2022
Дописи
44
Реакції
72
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Вазагальному
  2. Особистий нікнейм: Юлія Соняшник
  3. Суть скарги: Мене посадили в деморган на 10хв., з чим я повністю згодна, але як виявилось у мене були несплачені штрафи довелось сидіти ГОДИНУ, що я взагалі не розумію, я ці штрафи можу оплатити сама або так само здатися сама. Ну бог з цим, але в момент якийсь неотесаний довбень почав бити мене, на що я написала в репорт, щоб мене пересадили в іншу клітку, на жаль адміністрація сказала що "битись дозволено", але вибачте не тоді коли я і встати не можу. Шановна адміністрація, розумію у вас дуже багато роботи, але інколи це реально важливо, якщо не помиляюсь то ви йшли на цю посаду, щоб допомагати грівцям, та слідкувати за порядком. І те що ви відповідєте " зверніться на форум", чи може воно щось змінити ? Лол, нічого. Ну хіба що з вами проведуть бесіду, яка нічого не змінить.
    Так само хочу сказати про "Кік афк" недавно написала в репорт оскільки багато людей стоїть АФК в лікарні, на що мені відповіли "Адміністрація не виконує таких дій", вибачте можливо помиляюсь, тоді що таке "Перешкода"? Якщо адміністрація не виконує таких дій то навіщо взагалі від'єднувати з серверу?
    Ця скарга не написана для цілі образити когось, кажу зі сторони гравця. Також була адміністратором і розумію вашу роботу, дякую вам за неї.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 17.11.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Про те, що, коли гравця садить адміністратор, додається час за статті, відомо. Буде виправлено.
Адміністрація не кікає гравців по проханню "Кік афк" вже як місяць.
Також, адміністрацію було попереджено, за "Зверніться на форум", якщо є можливість перевірити порушення.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі