Андрій Веселий
Лідер клану Paradise
- Реєстрування
- 28 Сер 2023
- Дописи
- 117
- Реакції
- 51
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина, Яна Блащина
- Особистий нікнейм: Андрій Веселий
- Суть скарги:
- Я поскаржився на гравця Дима Гаврилов за DM in GZ, DM Car in GZ.
Але спочатку відео, я випадково вдарив людину, після чого одразу ж написав "відкат" в чаті. А інша людина, її можна сказати, вже "добила" після цього.
Але адміністратор Яна Блащина видала 140 хвилин деморгану, людині, яка зробила DM in GZ та DM Car in GZ.
А також мені вона видала 120 хвилин деморгану. А тепер у мене з'явилося декілька питань.
Навіщо я тоді скаржився на людину, якщо я сам собі зробив ще гірше? Я ж не знав, що одним випадковим кліком миші я вб'ю людину в GZ. Я ж не знав, скільки в неї хп. Так, звісно, я би міг подивитись через праву кнопку миші, але я й не думав дивитися, тому що в мене й НЕ БУЛО ЦІЛІ вбивати цю людину. І навіть, якщо б була ціль її вбити, то я би вдарив точно не один раз, не написав би "відкат" та не вибачився.
Я вже не перший день лідер клану, і я розумію, що за DM in GZ можуть видати догану клану, і тому звісно я розумію, що так робити не можна. Тому мені, як людині, яка хоче зробити свій клан чудовим, нема сенсу когось вбивати.
На відео видно, що я сказав і "відкат", і "соррі".
Прошу перерозглянути мою скаргу та видати компенсацію за те, що я відсидів 2 години без причини!
Дякую! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-Яна-Блащина.246001/
- Дата походження: 03.01.2025