Віталік Строєвус
Козак
- Реєстрування
- 31 Сер 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 8
- Бали
- 8
Нікнейм адміністратора: Михайло Чуйко
Особистий нікнейм: Віталік Строєвус
Суть скарги: Халатне ставлення слідкуючого за НПУ X до своєї посади
Описую ситуацію:
Я подав заявку на посаду полковника фракції у 13 років. У всіх документах я вказав свій вік, і мене допустили до обзвону. Я успішно пройшов співбесіду та був призначений на посаду – мені видали роль. Після цього я заповнив заявку від лідера, і тут він, здивовано, питає:
– Тобі 13?
Я відповів:
– Звичайно, я цього не приховував. Є якісь проблеми?
На що він відповів:
– Слідкуючий сказав – відмова.
Я відразу ж звернувся до слідкуючого, і він замість нормального пояснення просто кинув якусь безглузду фразу:
– Ти геній.
До чого це було сказано – незрозуміло. Я спитав:
– Як ви взагалі переглядаєте заявки?
А він, замість того щоб взяти відповідальність, просто почав звалювати все на лідера, мовляв, це не його обов’язок. Хоча, по факту, саме він відповідає за порядок у фракції!
Зрештою, він ніби намагався розібратися, але чи зробив це – невідомо. Однак наступного дня, о 17:00, лідер знову призначив мене на полковника, а вже о 20:00 мене зняли, тим самим зіпсувавши мені трудову.
І головна проблема не тільки в цій ситуації. Слідкуючий узагалі нічого не робить для фракції з моменту свого призначення! Він не стежить за порядком, не контролює процеси, не допомагає гравцям, а просто сидить і робить вигляд, що працює. Усі його дії – це перекладання відповідальності на інших. Жодних змін на краще у фракції з його приходом не відбулося. Він абсолютно бездіяльний і некомпетентний.
Як мені реагувати на те, що через халатність цього слідкуючого без моєї вини мені просто зіпсували трудову? Прошу розібратися в ситуації!
3. Також не перевірені звіти керівного складу які стоять вже 3-4 дні!
4. Його не спостережливість та не уважність, доказом є ця ситуація яку він назвав "Глухі"!
5. Незнання правил. Тобто на його думку стояти на замці в 13 років заборонено!
‼️За потреби я можу надати скрін шоти які я маю! ‼️
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:
03/02/2025 - 04/02/2025
Особистий нікнейм: Віталік Строєвус
Суть скарги: Халатне ставлення слідкуючого за НПУ X до своєї посади
Описую ситуацію:
Я подав заявку на посаду полковника фракції у 13 років. У всіх документах я вказав свій вік, і мене допустили до обзвону. Я успішно пройшов співбесіду та був призначений на посаду – мені видали роль. Після цього я заповнив заявку від лідера, і тут він, здивовано, питає:
– Тобі 13?
Я відповів:
– Звичайно, я цього не приховував. Є якісь проблеми?
На що він відповів:
– Слідкуючий сказав – відмова.
Я відразу ж звернувся до слідкуючого, і він замість нормального пояснення просто кинув якусь безглузду фразу:
– Ти геній.
До чого це було сказано – незрозуміло. Я спитав:
– Як ви взагалі переглядаєте заявки?
А він, замість того щоб взяти відповідальність, просто почав звалювати все на лідера, мовляв, це не його обов’язок. Хоча, по факту, саме він відповідає за порядок у фракції!
Зрештою, він ніби намагався розібратися, але чи зробив це – невідомо. Однак наступного дня, о 17:00, лідер знову призначив мене на полковника, а вже о 20:00 мене зняли, тим самим зіпсувавши мені трудову.
І головна проблема не тільки в цій ситуації. Слідкуючий узагалі нічого не робить для фракції з моменту свого призначення! Він не стежить за порядком, не контролює процеси, не допомагає гравцям, а просто сидить і робить вигляд, що працює. Усі його дії – це перекладання відповідальності на інших. Жодних змін на краще у фракції з його приходом не відбулося. Він абсолютно бездіяльний і некомпетентний.
Як мені реагувати на те, що через халатність цього слідкуючого без моєї вини мені просто зіпсували трудову? Прошу розібратися в ситуації!
3. Також не перевірені звіти керівного складу які стоять вже 3-4 дні!
4. Його не спостережливість та не уважність, доказом є ця ситуація яку він назвав "Глухі"!
5. Незнання правил. Тобто на його думку стояти на замці в 13 років заборонено!
‼️За потреби я можу надати скрін шоти які я маю! ‼️
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:
03/02/2025 - 04/02/2025