Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
8
Бали
8
Нікнейм адміністратора: Михайло Чуйко
Особистий нікнейм: Віталік Строєвус
Суть скарги: Халатне ставлення слідкуючого за НПУ X до своєї посади

Описую ситуацію:

Я подав заявку на посаду полковника фракції у 13 років. У всіх документах я вказав свій вік, і мене допустили до обзвону. Я успішно пройшов співбесіду та був призначений на посаду – мені видали роль. Після цього я заповнив заявку від лідера, і тут він, здивовано, питає:

– Тобі 13?

Я відповів:

– Звичайно, я цього не приховував. Є якісь проблеми?

На що він відповів:

– Слідкуючий сказав – відмова.

Я відразу ж звернувся до слідкуючого, і він замість нормального пояснення просто кинув якусь безглузду фразу:

– Ти геній.

До чого це було сказано – незрозуміло. Я спитав:

– Як ви взагалі переглядаєте заявки?

А він, замість того щоб взяти відповідальність, просто почав звалювати все на лідера, мовляв, це не його обов’язок. Хоча, по факту, саме він відповідає за порядок у фракції!

Зрештою, він ніби намагався розібратися, але чи зробив це – невідомо. Однак наступного дня, о 17:00, лідер знову призначив мене на полковника, а вже о 20:00 мене зняли, тим самим зіпсувавши мені трудову.

І головна проблема не тільки в цій ситуації. Слідкуючий узагалі нічого не робить для фракції з моменту свого призначення! Він не стежить за порядком, не контролює процеси, не допомагає гравцям, а просто сидить і робить вигляд, що працює. Усі його дії – це перекладання відповідальності на інших. Жодних змін на краще у фракції з його приходом не відбулося. Він абсолютно бездіяльний і некомпетентний.

Як мені реагувати на те, що через халатність цього слідкуючого без моєї вини мені просто зіпсували трудову? Прошу розібратися в ситуації!

Також доказом халатності до фракції є:
1. Помилки на форумі від лідера, на який довгий час ніхто не звертав уваги поки я не скинув лідеру це!

2. 0 активності на діскорд каналі від слідкуєчого і лідера, коли вони даже про закриття заявок на старший склад і на обзвон вони туда не пишуть

3. Також не перевірені звіти керівного складу які стоять вже 3-4 дні!

4. Його не спостережливість та не уважність, доказом є ця ситуація яку він назвав "Глухі"!

5. Незнання правил. Тобто на його думку стояти на замці в 13 років заборонено!

‼️За потреби я можу надати скрін шоти які я маю! ‼️

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Дата походження:
03/02/2025 - 04/02/2025

Денис Мамаєв

Полковник НПУ | 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
185
Реакції
151
Бали
88
Вітаю..Я є Генералом НПУ Х те що вас допустили до обзвону і провели обзвон це моя помилка а Слідкуючий дєйствовав по правилам , і дійсно я не бачу його порушення,тому що саме я допустив цю ошибку . І після цього началося ваша жалоба .Так головний винуватець Я

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Розберемо Вашу скаргу детально, взявши до уваги усе написане та надане в доказах за порядком:

1. Щодо відсутності пояснення від слідкуючого та неповажного спілкування з Вами в особистих повідомленнях вже було проведено сувору бесіду та пояснено помилки в комунікації з гравцями на перший раз.
2. Слідкуючий не відповідає за порядок у фракції, у випадку з проведенням співбесід, слідкуючий надає свої рекомендації, слідкує за тим, щоб під час проведення не було порушень правил проведення співбесід, а також перевіряє списки кандидатів на наявні порушення в грі тощо, але, безпосередньо лідер приймає рішення, кого встановлювати до себе на посаду заступника.

3. Ваші слова такі як "Усі його дії – це перекладання відповідальності на інших", "Він абсолютно бездіяльний і некомпетентний" не підтверджені доказами, тому оцінюватись ніяк не будуть.
4. Щодо сповіщення про співбесіду, слідкуючий та лідер не забов'язані писати про це в різних сторонніх каналах. Офіційна та загальнодоступна інформація є в форумних розділах фракції. Не бачу порушення зі сторони лідера/заступника.
5. Щодо Вашого віку та зняття з посади - є певні виключення, але лідер мав повне право не встановлювати Вас на посаду через недостатній за правилами вік. Лідер під час обзвону проявив неуважність (не звернув увагу на Ваш вік), про що зізнався вище. Після чого ви були зняті з посади за його рішенням, що не є грубим порушенням з його сторони. Лідеру провели бесіду та все пояснили.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі