Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
422
Реакції
546
Бали
113
  1. Нікнейм лідера/заступника: Дмитро Хорунжий
  2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
  3. Суть скарги: Вітаю!
    03.01.2025 року я став на посаду Викладача ГУР, згодом підвищився до Майора (9 звання).

01.02.2025 року я прийняв рішення покинути посаду Викладача ГУР, до того я зв’язався з Генералом ЗСУ Крістіаном Родаріо та написав йому в діскорд повідомлення а саме «Привіт, Родаріо дивись якщо я піду з ГУР в НК то моє звання знизять до Капітана з Майора?» після цього мені Генерал ЗСУ Родаріо відповів «Не,будеш майором»
    15.02.2025 року я написав жарт стосовно премій для мене, після чого у відповіді п. Полковник ЗСУ Хорунжий написав «Доречі без посади незя бути на майорі....» і поставив «смайлик з рогами» після цього п. Хорунжий запропонував вступити до якогось підрозділу, після цього я відповів що «Родаріо типу говорив що можна в НК бути, я перед уходом з ГУР з ним говорив про це.» але 16.02.2025 року ймовірно п. Дмитро Хоружний це проігнорував та видав мені пониження в званні з Майора до Капітана. Також хочу додати що жодного пункту статуту щодо того що знижують за званням якщо немає посади є лише завдання в системі підвищення "Займати керівну посаду в підрозділі" але це є лише завданням тобто зниження у разі звільнення з посади не передбачено. Також додатково зазначаю що згідно "
    Тестового оновлення" а саме пункту 3 та 4 чітко зазначено що "
    3) Раніше Майор (9) - повинен обов'язково займати посаду Заступника Начальника підрозділу, а Підполковник (10) - повинен обов'язково займати посаду Начальника підрозділу.Від тепер у Державних Організаціях посаду Начальника \ Зам Начальника підрозділу може займати любий гравець від 3+ звання на розсуд Лідера." "4) В усіх Державних Організаціях буде перероблено систему підвищення щоб гравці могли підвищуватись на посаду Підполковника та Майора."
    Ці дії вважаю некомпетентними із сторони особи котра знизила мені звання

Мною було прийнято рішення зв’язатись з Генералом Родаріо обговоривши в грі ситуацію з п. Генералом він мені пояснив що повинна бути посада, хоча до цього п. Родаріо мені говорив що я буду на посаді Майора навіть в НК, вважаю що мене було введено в оману.

Прошу:

Вжити заходів стосовно особи котра знизила мені звання

Повернути мені моє звання Майора (9)

За можливості видалити запис з моєї трудової книги про моє зниження з посади Майора ЗСУ на Капітана ЗСУ так як моє зниження було необґрунтованим.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Спілкування з вище зазначеними особами , Покарання
  5. Дата походження: 15-16.02.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі