Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Євген Міллерс
  2. Особистий нікнейм:74797
  3. Суть скарги:погукав данного адміністратора в репорт коли мене вбивали данний адміністратор ніякого покарання порушникам не видав. Євгену Міллерсу я написав в особисті повідомлення в діскорді спитав його чому він не видав покарання порушникам на шо він мені відповів що я тролю його а потім сказав що його там не було і він не бачив хоч в мене на відео видно тінь де він стоїть ми вели з ним діалог і він просто або заблокував або щось зробив щоб я не міг йому написати
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:
    IMG_5728.png
    IMG_5729.jpeg
    IMG_5723.png

Останнє редагування модератором:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець.
Всю суть ситуації , я обьяснив в особистих ГА та ЗГА. Прикріпив переписку всю а не половинку яку ви скинули сюди.

Очікуйте відповіді від ГА та ЗГА <3

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор зафіксував тільки 2 удари і не бачив всієї ситуації, адміністратор бачив як декілька гравців бьються, по неповній ситуації видавати покарання не є доцільним, також на майбутнє треба обирати в репорті звернення "DM мене вбивають" або просто пишіть "DM" щоб адміністрація більш оперативно взяла репорт та видала покарання, також будь-якому адміністратору забороняється розглядати фрапси у особистих повідомленнях - це рахується як блат, вам треба написати скаргу на форум.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі