Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
1.Назар Левий
2.Дмитро Манько
3.
Вітаю, шановна адміністрація!
Хочу звернути вашу увагу на прикрий випадок, що стався з гравцем під ніком "Назар Левий". Як відомо, вчора його було розблоковано(клікабельно) після серйозних порушень. Він щиро вибачався, переконував усіх у тому, що усвідомив свої помилки, і благав дати йому ще один шанс. На жаль, вже наступного дня він знову повернувся до токсичної та образливої поведінки.
Крім звичайних образ і нецензурної лексики, він використав слово "200", яке в умовах сьогоднішньої реальності має глибоко образливий і недоречний характер. Звертаю вашу увагу, що це слово використовується у військовій термінології, зокрема в Збройних силах, і означає військовослужбовця, який загинув.
З огляду на повномасштабну війну в Україні та трагічну ситуацію, яка щоденно забирає життя наших захисників, подібні вислови є неприйнятними, особливо в мирному ігровому середовищі. Це не просто грубе порушення правил — це зневага до пам’яті полеглих і болю їхніх родин.
Особисто для мене ця ситуація є надзвичайно чутливою, адже багато моїх рідних сьогодні стоять міцно та мужньо на захисті нашої держави. Подібні висловлювання в мою адресу є не лише образливими, а й глибоко принизливими. Я також впевнений, що серед гравців є багато людей, чиї близькі також служать в ЗСУ або вже поклали своє життя за свободу України та їм думаю також не приємно чути.
Прошу адміністрацію розглянути питання повторного блокування гравця "Назар Левий" за свідоме і цинічне порушення морально-етичних норм та правил спільноти. Його обіцянки змінитися виявились порожніми словами, і він свідомо продовжує ображати інших гравців, не поважаючи ані спільноту, ані наш реальний контекст.
Заздалегідь вдячний за розгляд звернення.
4.тиць
5.15.06.2025

Останнє редагування:

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Гравець перебував у блокуванні близько шести місяців, після чого його було розблоковано. За таке порушення ми не можемо відновити блокування ігрового запису, однак з нашого боку ми можемо контролювати поведінку гравця та відслідковувати його історію покарань.

Гравець Назар Левий [30455] отримує покарання згідно з правилами сервера.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Mute 120

Дякую за уважність.

Розглянуто !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі