Зачинено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Ковач

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
168
Реакції
48
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Ілля Рпецький
  2. Особистий нікнейм:Олександр Микулець
  3. Суть скарги:я подав був рапорт на переведення до нпу вчора просив щоб переглянув він казав ні можливо сьогодні сьогодні вже переглянув після лідера нпу я попросив лідера нпу щоб він переглянув рапорт на переведення він переглянув схвалив її потім заходить ілля репецький та просить лідера щоб він вдалив що написав схвалено бо він хоче написати відмовлено я йому пишу чому відмовив він каже не забовязаний сказати причину і я потім пишу лайку і кажу некрасиво про адміністратора мої враження і потім він мені каже в тебе потім він мені пише а кста, ти ще в грі отримає покарання я пишу причина він каже зайдеш подивишся я захожу в гру нічого не має я йому пишу а що мало бути він каже потім зайдеш в гру побачиш і потім не відповідає і пише він 4 звання адміністратора я пишу йому що я тобі зробив що ти відмовляєш мою заявку до нпу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:28.09.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,119
Реакції
745
Бали
253
Вітаю.
Почнемо з загальної інформації.

Слідкуючий/Слідкуюча адміністрації - Це Адміністратор, з певними повноваженнями та обов'язками, а саме слідкуванням за визначною Державною Організацією (Фракцією), основні обов'язки слідкуючого це Слідкуванням за фракційним чатом, Загальною поведінкою усього складу, присутність на співбесідах (Обзвонах), тощо.
Слідкуючий майже повністю відповідає за визначну фракцію.

У введу з обставинами, ГС Держ (Віктор Репецький) та ЗГС Держ (Олексій Хоффман) призначили мене, як Слідкуючого за організацією НПУ, тимчасово виконуючим обов'язки Заступника Лідера, виходячи з цього, я також перевіряю та виконую майже усі обов'язки Лідера організації Андрія Репецького.

Спочатку Вам дійсно схвалили заявку на переведення до організації НПУ, але, знає про Ваші дії, поведінку, тощо від колег та по історії покарань, я, як Слідкуючий та Т.В.О. Заступник Лідера, прийшов до рішення відмовити Вам у переведенні, Лідер Андрій Репецький не був проти мого рішення.

Спираючись до чинних правил лідерів державних організацій, а саме глави 3 пункту 6, Лідер/Заступник має право не приймати Вас в організацію та не зобов'язаний пояснювати Вам або комусь іншому причину (Виняток: Слідкуюча Адміністрація).

Очікуємо рішення ГА/ЗГА.

Олександр Ковач

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
168
Реакції
48
Бали
33
Вітаю.
Почнемо з загальної інформації.

Слідкуючий/Слідкуюча адміністрації - Це Адміністратор, з певними повноваженнями та обов'язками, а саме слідкуванням за визначною Державною Організацією (Фракцією), основні обов'язки слідкуючого це Слідкуванням за фракційним чатом, Загальною поведінкою усього складу, присутність на співбесідах (Обзвонах), тощо.
Слідкуючий майже повністю відповідає за визначну фракцію.

У введу з обставинами, ГС Держ (Віктор Репецький) та ЗГС Держ (Олексій Хоффман) призначили мене, як Слідкуючого за організацією НПУ, тимчасово виконуючим обов'язки Заступника Лідера, виходячи з цього, я також перевіряю та виконую майже усі обов'язки Лідера організації Андрія Репецького.

Спочатку Вам дійсно схвалили заявку на переведення до організації НПУ, але, знає про Ваші дії, поведінку, тощо від колег та по історії покарань, я, як Слідкуючий та Т.В.О. Заступник Лідера, прийшов до рішення відмовити Вам у переведенні, Лідер Андрій Репецький не був проти мого рішення.

Спираючись до чинних правил лідерів державних організацій, а саме глави 3 пункту 6, Лідер/Заступник має право не приймати Вас в організацію та не зобов'язаний пояснювати Вам або комусь іншому причину (Виняток: Слідкуюча Адміністрація).

Очікуємо рішення ГА/ЗГА.
Але лідер був схвалив мене звільнили я поки доїхав він. Область скинув я заходжу сюди а ви відмовили Тай не кажете причину

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Очікуйте відповіді у
цій скарзі.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі