Арірай Вредіна
Вождь племени Джигусамадано
- Реєстрування
- 3 Січ 2025
- Дописи
- 286
- Реакції
- 135
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький (нема)
- Особистий нікнейм: Мага Нава
- Суть скарги:
Що сталось з проектом, а?
Де той проект в який хотілось грати часами та що часами, днями суутками. Нема того проекта.
Ви замічали що люди які грають в цю гру перестали грати, ну або дуже рідко заходять до гри, бо немає тої гри яка була колись.
Багато хто просто криє цю гру матами на пряму а дехто боїться тому мовчить, я знаю величезну кількість людей яким в цю гру не просто немає смислу грати їм просто не хочиться зовсім не хочиться.
Всі сумують за тим
За тою картою
За тими людьми
За тим часом
За тим всим що вже не повернути або чого вже немає зараз.
Вам шановні адміністратори самим то ще цікаво грати, вам ця гра ще подобається?
Я не хочу сказати що погана команда UG ні вони молодці, але в який момент ця гра звернула не туди?
Є купа людей яким на даний момент гра не подобається, якщо потрібні докази будь ласка будуть докази тільки скажіть.
Я розумію що немає абсолютно ніякого смислу це писати бо статус буде ВІДМОВЛЕНО, а відповідь "це ваша думка" або "не потрібно тут таке писати, очікуйте покарання" або "нічим не можемо допомогти"
Але колись це почнуть казати гравці адміністраторам в леце, Тай я і зараз знаю такі випадки тільки на багато грубше.
І мені дуже здається що мене відкинуть в блокування, але я висловив думку +-60% проекту.
Для зв'язку: ДС salam0502 (вдруг пригодиться)
З повагою до UG. Нава.