Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
7
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Всі
  2. Особистий нікнейм: Макар Петрович
  3. Суть скарги: Я маю питання по адміністрації всі крім ГА/Зга та хочу про деяких адміністраторів надати розгорнути відповідь.
  4. Вікторія Кизима - чоткий адмін
  5. Нікіт Карпенко - то мій товарищ
  6. Артем Українець - просто топчик
  7. Ян Карпенко - супер тип
  8. Ярослав Свиридов - тоже норм
  9. А вот починаєм далі
  10. Вінстон Блейз - чого він стоїть на 5 лвл адміна якщо він нехера не робить то його майже нема. Прошу понизити його або взагалі зняти
  11. Іра Біла - сітуація теж сама
  12. Євгеній Левченко - самий імбовий адмін 5 рангу
  13. Данієль Хомс - теж тіп з тараканами
  14. Віталій Крупич - люблю его
  15. Андрій Берлінов - класний тіп
  16. Артур Алабаєв-взагалі не компетентний
  17. Назар Тейлор - не розумію чого він на 3 рангу типо блатом стоїть і нічого не знає
  18. Олександр Левадний - теж адміністратор який блатом тримає 3 ранг
  19. Тетяна Делігіоз - брехлива та не компетентна
  20. Андрій Шевцов - хай буде
  21. Генрі Вінчестер - тіп з яким весело
  22. Леонардо Коралівчький - теж треба дати по жопе
  23. Дмитро Грант - тіп який ніфіга не знає
  24. Мені 60 років я це життя давно вже прожив. Але я люблю грати в наш проект. Але деякі адміни типо стоять ніфіга не роблять може призначити Вінстона Блейза та Іру Білу. Прошу до моєї скарги віднестися компетентно. Та надати розгорнуту відповідь бо я писав на українській мові але я з Криму ще з часів радянського союзу я більше знаю татарський ніж українську мову. Прошу надати чітку та розгорнуту відповідь з повагою. Макар Петрович
  25. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  26. Дата походження: 05.09.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Адміністрація працює в різному темпі з кількох причин: у кожного адміністратора власні обов’язки та обсяг роботи, різний обсяг вільного часу, різний досвід і ступінь відповідальності.
Ранги відображають не тільки видиму присутність у грі, але й довіру, досвід, виконані завдання поза грою та участь у інших процесах на посаді адміністратора.
Тому формувати остаточну оцінку тільки за суб’єктивним враженням - некоректно.

Кожен адміністратор має свою чітку норму роботи, яку зобов’язаний виконувати.
Ця норма включає не лише видимі дії у грі (покарання), а й велику кількість поза гри завдань - перевірки скарг, розгляд анонімних скарг, роботу з логами, підготовку звітів, допомогу молодшим адміністраторам, тощо.
Вам може здаватись, що хтось «нічого не робить», але насправді адміністратор може виконувати невидиму частину роботи, без якої система адміністрації не функціонуватиме.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі