Дмитро Барбієрі
BARBIK
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 216
- Реакції
- 135
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора:Максим Мальтаро
- Особистий нікнейм:Дмитро Барбієрі
-
- Суть скарги: Відкинув по причині нон рп драйв але по правилам дозволено
Не дали покататися в автівці адміністратору після того він почав наблюдати тільки за нами - "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
Примітка: позашляховики, велосипеди, самокати можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.
Я передвигався на транспорті: джип черокі 1995 тримав швидкість 60-62 кілометра за годину, що робе цей адміністратор починає погрожувати в дс що подав форму мої слова: були з якого я їду виключно по правилам 60 км год, він чіткої відповіді не надав прошу зняти цього адміністратора з посади слідкуючого, та видати покарання не одного мене з складу МОЗ не влаштовує це ігровий помічник, прошу зрозуміти та видати покарання. Адміністратор Мальтаро не є компетентний на посаді слідкуючого тому прошу вас, адміністратор який буде переглядати скаргу розібратися, зняти його з слідкуючого та видати покарання за не вірно видане покарання дякую - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:11.09.2025
Останнє редагування: