Відмовлено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
135
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора:Максим Мальтаро​
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Барбієрі​
  3. Суть скарги: Відкинув по причині нон рп драйв але по правилам дозволено

Не дали покататися в автівці адміністратору після того він почав наблюдати тільки за нами​
  4. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
    Примітка: позашляховики, велосипеди, самокати можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.
    Я передвигався на транспорті: джип черокі 1995 тримав швидкість 60-62 кілометра за годину, що робе цей адміністратор починає погрожувати в дс що подав форму мої слова: були з якого я їду виключно по правилам 60 км год, він чіткої відповіді не надав прошу зняти цього адміністратора з посади слідкуючого, та видати покарання не одного мене з складу МОЗ не влаштовує це ігровий помічник, прошу зрозуміти та видати покарання. Адміністратор Мальтаро не є компетентний на посаді слідкуючого тому прошу вас, адміністратор який буде переглядати скаргу розібратися, зняти його з слідкуючого та видати покарання за не вірно видане покарання дякую​
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-​
  6. Дата походження:11.09.2025​

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
джип черокі 1995 тримав швидкість 60-62 кілометра за годину

Вітаю, адміністратор надав докази вашого порушення, також надаю вам усне попередження за обман головної адміністрації.

Надаю докази де видно як ви їдете не 60-62 км/г. а 140+ :

1757608444584.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі