Відмовлено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ArturZelezo

Король НПУ 👮
Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
190
Реакції
130
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Морозов
  2. Особистий нікнейм: Артур Железо
  3. Суть скарги: Я хочу подати скаргу на адміністратора, який видав мені покарання за PG, хоча з мого боку порушення не було. У ситуації, за яку мене покарали, я діяв згідно з правилами сервера, і жодних ознак PowerGaming у моїх діях не було.
    До скарги додаю докази, які підтверджують мою правоту, а також докази порушення з боку іншого гравця, який вчинив "FD in GZ" (Free Damage in Green Zone) — тобто завдав шкоди або відкрив вогонь по мені в зеленій зоні.
    Відповідно до правил сервера:
    "FD in GZ — нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина — покарання також застосовується. Покарання: Деморган 60–120 хвилин, при повторному порушенні — Варн."
    У даному випадку покарання цьому гравцю не було видано, бо він являється другом хоча порушення з його боку є очевидним.
    Прошу адміністрацію переглянути ситуацію, зняти з мене несправедливе покарання та притягнути до відповідальності гравця, який справді порушив правила.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:27.10.25

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,047
Бали
253
Вітаю, гравцям покарання було видано коли і Вам, також покарання Вам видане вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі