Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
77
Реакції
43
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максим Морозенко
2. Нікнейм адміністратора:Вадим Монтеро
3. Суть скарги: Выдали варн

Гравець: Максим Морозенеко #56501 отримує покарання у вигляді ( WARN )
Видали за 6.51. "Вихід під час ставки" - Забороняється виходити з гри під час активної ставки на контейнерах. | Варн

А повинні за 6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн

А тепер, з гри НІХТО не виходив в саме я вийшов за територію за це видається покарання у виді деморгану але адміністратор видав варн за вихід з гри під час ставки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ( Написано Емі Вейт але переглянув скаргу Вадим Монтеро) https://imgpile.com/p/rS9PBL0
5. Дата порушення:17.03.2026

Останнє редагування:

Сергій Мудрак

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
775
Реакції
417
Бали
83
Хочу додати свій коментар, так як я бачив цю ситуацію. Ви були вийшли 2 рази чи навіть більше, якщо глянути це по логуванні. Тому варн вам було видано вірно, тільки треба внести маленький коректив, в покаранні написати порушення за правилом 6.51.1, а не за 6.51

Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
77
Реакції
43
Бали
23
Хочу додати свій коментар, так як я бачив цю ситуацію. Ви були вийшли 2 рази чи навіть більше, якщо глянути це по логуванні. Тому варн вам було видано вірно, тільки треба внести маленький коректив, в покаранні написати порушення за правилом 6.51.1, а не за 6.51
Выдан верно, но написано то не правильно

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,821
Бали
253
Вітаю
Переглянувши логування, WARN буде знято.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі