Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл перекупавіч

Новий гравець
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
9
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Кіріл Блатний 132271
2. Нікнейм порушника: Братишка Неизвестний 64175
3. Назва організації порушника:0001
4. Суть скарги: Я, Кирил Блатний, звертаюся до адміністрації з проханням переглянути ситуацію, що сталася. Я не вважаю себе винним у порушенні, яке мені інкримінують, і хочу роз’яснити, як усе було насправді, оскільки цей інцидент — чиста підстава та маніпуляція моїми почуттями.

1. Провокація, яку неможливо ігнорувати
Усе почалося з того, що я намагався нормально, по-людськи поспілкуватися з гравцем Братишкін. Проте замість діалогу я отримав миттєвий удар у спину. Братишкін першим сказав: «батя твой».

Для мене це не просто ігрова образа. У мене зараз у реальному житті триває дуже важка та болюча ситуація з батьком. Ця людина (Братишкін) або знала про це, або просто вирішила вдарити по найсвятішому. Я не міг просто промовчати, бо в таких ситуаціях «клин клином вибивають». Його слова вивели мене з рівноваги, і він зробив це навмисно, щоб спровокувати мене на конфлікт.

2. Я цього не говорив (Технічні факти)
Щодо фрази «син ****************************и», яка звучить на записі: це сказав не я.

По-перше, подивіться на докази: праворуч на екрані не було показано, що мікрофон працює саме в мене. Якби це говорив я, мій нікнейм би засвітився.

По-друге, цей звук донісся десь із заднього фону. Це міг бути будь-хто інший поруч або навіть спеціально підставлений звук із боку самого Братишкіна чи його друзів, щоб «злити» мене.

Коли він почув мою реакцію на фразу про батька, він просто скористався моментом, щоб підставити мене під бан, підкинувши сторонній голос у запис.

3. Готовність до розмови з адміністрацією
Я розумію, що зі сторони це може виглядати неоднозначно, тому я наполягаю на конф-бесіді з адмінами. Я готовий особисто розповісти про ситуацію з моїм батьком і пояснити, чому я ніколи б не став розкидатися такими словами, які мені приписують. Я поважаю правила сервера, але я не дозволю виставляти мене винним там, де мене відверто провокували й підставляли.

Підсумок
Я прошу вас бути справедливими. Тут очевидна спланована провокація від Братишкіна. Він перший згадав батька, знаючи, як це мене зачепить, а потім підробив ситуацію так, ніби порушив я. Прошу переглянути логи, перевірити індикацію мікрофона на відео і дати мені можливість виправдатися на тет-а-тет\

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,915
Реакції
1,793
Бали
253
Відповідь буде надано у попередній скарзі
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі