В очікуванні Скарга

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
124
Реакції
49
Бали
73
1. Ваш нікнейм:Дмитро Скоропадский
2. Нікнейм порушника:Олег Ніжний,Макдафф Скуф
3. Суть скарги:
Я проїжджав через ПП та побачив, що співробітники СБУ займають пост. Також я побачив кримінальне провадження, яке раніше було опубліковане Олегом Ніжним, і вирішив під’їхати до нього, оскільки вважав його зміст смішним та хотів висловити свою думку щодо нього.
Для цього я зупинив автомобіль на зустрічній смузі, не створюючи перешкод для дорожнього руху. Після цього Олег Ніжний попросив мене прибрати автомобіль. Через те, що я не почув його вимогу, я залишився на місці та закурив сигарету.
У цей момент співробітник Макдафф Скуф затримав мене, вивів за межі ПП та залишив у кайданках біля дерева. Згодом я викликав адміністратора, який зняв з мене кайданки.
Після цього я знайшов співробітника Макдаффа Скуфа та запитав його про причину мого затримання. У відповідь мені повідомили, що причиною була нібито провокація. Проте я не вважаю, що мої дії можна розцінювати як провокацію.
Під час подальшої розмови Макдафф Скуф почав спілкуватися зі мною нецензурною лексикою. Після цього до розмови приєднався Олег Ніжний, який також почав використовувати нецензурні висловлювання, незважаючи на те, що я перебував у формі.
Згодом Макдафф Скуф повторно затримав мене, посадив до службового автомобіля та повіз у невідомому напрямку, не пояснивши причину затримання.
Таймкод:
2:26-Почалась розмова з нецезурною лексикою с Мкдафф Скуф
4:16-Підійшов до нас Олег Ніжний та почав не цензурно виржатися
6:44- Макдафф Скуф без причини одягнув кайданки по Non-rp
посадив в автомобіль та повіз в невідомому напрямку
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Доказ(також прошу запросити відео доказ у співробітника СБУ Макдафф Скуф,про початок самої сиитуації)
5. Дата порушення:04.06.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі