Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Мосісса

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Тра 2024
Дописи
91
Реакції
53
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Владислав Мосісса
2. Нікнейм адміністратора: Юрій Федчак
3. Суть скарги: Вітаю, я подав скаргу в якій чітко видно порушення зі сторони НПУ і СБУ, після чого написав не для Юрія Федчака, тому що побачивши скарги на форум де даний адміністратор допустив массу помилок, я вирішив написати для ГС або ЗГС держ, але на цю скаргу знову відповідає Юрій Федчак цитата "На наданих доказах відсутній звук з вашого мікрофона, через що неможливо об’єктивно оцінити ситуацію, оскільки з вашого боку також могли бути допущені порушення." Але якщо ситуація спорна як у мене, то він як адміністратор має повне право запросити докази у працівників СБУ та НПУ, вони повинні хранитися 7 днів. З моменту порушення пройшло тільки 4 дні, тобто ще 3 днів у запасі для перевірки доказів
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення: 08.05.26

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Скарга розглянута вірно, оскільки перед цим Юрій консультувався зі мною стосовно цієї ситуації. Якщо дивитися з самого початку відео, то у вас не було ІС причини відкривати вогонь по працівникам МВС, але це лише один із факторів, що вже суперечать ваші скарзі на чіткі порушення збоку НПУ та СБУ, як ви зазначили. Також, оскільки претензії до роботи СБУ та НПУ є у вас, а не працівників МВС, ви повинні надати повний доказ зі своєї сторони. Докази у працівників МВС запрошується лише у випадку проведення процесуальних дій, де вони є неповними або гравців не чути чи у потерпілого доказів немає взагалі.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі