Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Кент

Полковник НПУ 07 Чорноморський Край
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
30
Реакції
35
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Саша Кент
2. Нікнейм порушника: Максим Кучер, Гриша Вайс,Хитору Демогорган
3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу поскаржитися на поведінку деяких гравців під час набору в холі НПУ. Поки я проводив набір, декілька людей постійно заважали роботі: ображали мене та інших гравців, кидали людей у текстури й загалом поводилися неадекватно.
Серед них був Максим Кучер, який займає посаду ІП. Особисто я вважаю, що така поведінка не відповідає посаді, яку він займає, оскільки замість допомоги він брав участь у цих діях.
Також хочу звернути увагу на Гришу Вайса. Він неодноразово кидав гравців у текстури. Крім того, була ситуація, коли я затримав гравця, але вони за допомогою бага залізли в стелю та фактично звільнили його.
Ще один момент: під час затримання Гриша Вайс сказав, що йому потрібно відійти через телефонний дзвінок, після чого вийшов із гри. Однак майже одразу він повернувся на сервер і вже через кілька хвилин перебував у холі НПУ.
Прошу перевірити дії цих гравців та розглянути ситуацію.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 0.07-0.15-багоюз 0.24-0.28-багоюз 0.36-2.03-образи 2.05-2.08-багоюз 2.21-2.28-образи 2.3-2.37-багоюз Максим Кучер 3.25-3.32- багоюз
Гриша Вайс 1.2-1.26-ухід від рп
5. Дата порушення: 18.06.2026

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,077
Реакції
430
Бали
223
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець: Максим Кучер #1433 отримує покарання у вигляді: ( 80 хвилин деморгану ):

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.

Гравець: Гриша Вайс #359 отримує покарання у вигляді: ( 150 хвилин деморгану ):

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.

Гравець: Хитору Демогорган #8711 отримає покарання у вигляді: ( 70 хвилин деморгану та 3 дні бану ):

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі