Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жорж Дюпон

Скарги - зло!
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
168
Реакції
248
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер
3. Суть скарги:
Вітаю Шановне Керівництво!
Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення адміністратора щодо видачі мені покарання у вигляді блокування ігрового акаунту на 31 день (п. 6.36) та форумного акаунту на 15 днів (п. 4.4). З вердиктом адміністратора категорично не погоджуюся, оскільки в моїх діях абсолютно не було умислу на «злив» адміністрації чи публікацію свідомо неправдивої інформації. Мої дії були звичайною спробою добитися справедливості та розібратися у ситуації.
Прошу взяти до уваги наступні ключові аргументи та факти, які повністю спростовують звинувачення:
1. Щодо пункту №4 та «NonRP» нікнейму:
У вердикті адміністратор зазначає, що нікнейм гравця є RP, посилаючись на внутрішні роз'яснення. Однак, згідно з розглядом моєї попередньої (4-ї) скарги, сам же адміністратор відповів мені, що я правий, і цей нікнейм є NonRP.
Я діяв виключно на основі офіційної відповіді адміністрації. Я не міг і не повинен був знати, що цей гравець згодом подавав апеляцію, чи що рішення щодо його нікнейму було змінено в процесі (при адміністраторі в день вердикту). Моя скарга базувалася на актуальних для мене фактах, наданих самою ж адміністрацією, тому це не може вважатися «публікацією свідомо неправдивої інформації» (п. 4.4).
2. Відсутність доступу до адмін-інструментів (Історії покарань):
Адміністратор аргументує видачу бану тим, що всі гравці «отримали покарання в повному обсязі згідно з історією покарань». Проте, як звичайний гравець, я не маю доступу до логів, адмін-панелі чи чужих історій покарань.
Я не мав жодної технічної можливості перевірити, чи дійсно ці гравці були поміщені в деморган або отримали інші стягнення. Оскільки на форумі іноді трапляються затримки або людський фактор, повторне звернення чи дублювання було викликане виключно бажанням переконатися у виконанні вердикту, а не спробою когось обманути.
3. Чому мої дії не є «Зливом адміністрації» (п. 6.36):
Поняття «злив» передбачає навмисні, цілеспрямовані дії з фабрикації доказів або створення штучних умов для зняття адмін-складу. У моєму випадку:
Я не вигадував порушень, яких не було.
Покарання за 1-ю скаргою я особисто отримав, тобто факт порушень в ігровій ситуації взагалі був реальним.
Написання скарг — це законне право кожного гравця на форумі для вирішення спірних питань. Якщо гравець помиляється або не володіє повною інформацією (яку бачить лише адмін через логи), скарга просто закривається з відмовою та роз'ясненням. Видача максимального бану (31 день) за брак інформації у гравця є надмірним і несправедливим кроком.
Висновок:
У моїх діях відсутній склад порушення правил 6.36 та 4.4. Я не намагався висвітлити адміністрацію некомпетентною, а лише керувався попередніми відповідями самих модераторів та намагався отримати чітку відповідь по ситуації, де не мав доступу до логів.
Прошу підійти до розгляду цієї ситуації з розумінням, зняти або суттєво знизити термін блокування мого ігрового та форумного акаунтів.

Хочу зауважити! Даний адміністратор спеціально забанив мені форум щоб я не міг подати скаргу-апеляцію. Також прошу провести перевірку чи всі покарання були видані.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга.413033/#post-1635803
5. Дата порушення: 26.06.2026

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,026
Реакції
1,869
Бали
253
Вітаю
На разі бачу що покарання вам було знято, в наступний раз не робіть завчасні висновки та дізнавайтесь інформацію яка є фактичною та достовірною.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі