Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жорж Дюпон

Скарги - зло!
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
168
Реакції
248
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
3. Суть скарги:
Вітаю Шановне Керівництво!
Звертаюся до вас із скаргою на дії Технічного Адміністратора Максима Петрушки. Ситуація полягає в повній бездіяльності та невиконанні адміністратором власного ж вердикту, що безпосередньо обмежило мої права як гравця на форумі проєкту.
Хронологія та суть проблеми:
Я подав офіційне оскарження блокування мого форумного акаунту. Розглянувши тему, Технічний Адміністратор Максим Петрушка виніс офіційний вердикт: зменшити термін покарання з 14 днів до 7 днів.
Однак, попри винесений вердикт, адміністратор фактично не змінив термін блокування в системі форуму. Акаунт залишився заблокованим на початковий максимальний термін.
Намагаючись вирішити це непорозуміння, я неодноразово звертався до Максима Петрушки:
Писав йому в особисті повідомлення (в Discord/Telegram).
Залишав відповідні нагадування безпосередньо у темі з оскарженням.
Усі мої звернення були повністю проігноровані, а обіцяне зниження терміну так і не було реалізоване.
Наслідки бездіяльності адміністратора:
Через те, що мій акаунт не був розблокований на 7-й день, як того вимагав вердикт, я втратив можливість вчасно користуватися форумом. Це критично вплинуло на мій ігровий процес, адже я не зміг вчасно подати велику кількість важливих скарг, у яких тепер можуть закінчитися терміни давності подачі доказів.
Халатне ставлення адміністратора до своїх обов'язків та ігнорування гравців у приватних повідомленнях є неприпустимим для керівного складу.
Мої вимоги:
Провести серйозну бесіду або видати дисциплінарне покарання Технічному Адміністратору Максиму Петрушці за невиконання власних рішень та ігнорування гравців.
Негайно зняти залишок блокування з мого форумного акаунту.
Видати мені внутрішньоігрову компенсацію за упущену через помилку адміністратора можливість вчасно подавати скарги та відстоювати свої права.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 26.06.2026

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12,777
Реакції
3,045
Бали
253
Доброго дня, дійсно, приношу вибачення, вам не було знято блокування. Вам видано ігрову компенсацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі