Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

анексович

Новий гравець
Реєстрування
16 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Мага Магомєдов
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Хмельницький
3. Суть скарги:
Хочу звернути увагу на те, що даний адміністратор виніс вердикт по скарзі, адресованій мені, спираючись на відеофіксацію, яка не відображає повного перебігу подій. На наданому відео показано лише момент, коли конфлікт уже тривав, тоді як його початок та обставини, що передували моїй реакції, відсутні.

У своїй відповіді на скаргу я окремо зазначив, що автор не надав повної відеофіксації. У мене є повний відеозапис, на якому видно весь розвиток ситуації від самого початку. На цьому записі чітко видно та чути, що Максим Янокович неодноразово провокував мене: передражнював мої слова, говорив «купи мікрофон», а також повторював: «можна ще щось?», «скажи ще щось», «ну будь ласка, можеш ще щось», чим продовжував провокувати мене на конфлікт.

Попри це, мені було видано покарання за п. 6.29 (провокація) та неадекватне спілкування. Водночас гравцю Максиму Яноковичу, незважаючи на його висловлювання та дії, які також можна оцінити як провокацію та неадекватне спілкування, було видано покарання лише за MG. На мою думку, під час розгляду скарги не було повною мірою враховано його поведінку та дії, які передували моїй реакції.

Саме тому прошу переглянути дане рішення з урахуванням повної відеофіксації та надати об'єктивну оцінку діям обох учасників конфлікту, а не лише моїм. Вважаю, що рішення має прийматися після аналізу всього перебігу подій, а не лише окремого уривка відео.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
, https://ua.files.fm/u/rwq754yr2q
Тайм код першого порушення де гравець перший почав конфлікт (1:40)
Тайм код другого порушення де гравець неадекватно спілкується (1:56 до 2:00)
Там код третього порушення де гравець провокує (5:00 до 5:10)
5. Дата порушення: 13.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Скарга буде перерозглянута з урахуванням даного відео.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі