Зачинено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Джамперов

02 Західна Україна
Реєстрування
9 Лют 2026
Дописи
93
Реакції
101
Бали
82
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Джамперов 6900685
2. Нікнейм адміністратора: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю Шановний ГА! Звертаюся із проханням з моєї скарги на лідерів, даний ГС держ розглянув та виніс ось такий вердикт:
Вітаю. Провини лідера\заступників у відсутності виплати не вбачаю.
Найближчим часом усі преміювання будуть перерозглянуті та виплачені. Наразі я вже не перебуває на службі в СБУ та думаю що премія видана мені не буде, прошу в цій скарзі сказати шо мені робити подалі.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Посилання на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/cБУ.439013/
5. Дата порушення: 29.08.2026

Максим Ревуцький

ЗСУ | 02
Лідер
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
107
Реакції
114
Бали
443
1. Ваш нікнейм та ID: Олег Джамперов 6900685
2. Нікнейм адміністратора: Річард Скоропадський
3. Суть скарги: Вітаю Шановний ГА! Звертаюся із проханням з моєї скарги на лідерів, даний ГС держ розглянув та виніс ось такий вердикт:
Вітаю. Провини лідера\заступників у відсутності виплати не вбачаю.
Найближчим часом усі преміювання будуть перерозглянуті та виплачені. Наразі я вже не перебуває на службі в СБУ та думаю що премія видана мені не буде, прошу в цій скарзі сказати шо мені робити подалі.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Посилання на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/cБУ.439013/
5. Дата порушення: 29.08.2026
ТВО лідера (якщо йому звичайно не передав гроші минулий лідер, для виплати преміювання особовому) виплатити за премію не може, лише зі свого карману. Подавать на преміювання під час того, коли не було лідера фракції + заливати скаргу на ТВО лідера, ну це сильно.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,146
Реакції
576
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Премії та рішення щодо них приймає лідер. Вам була надана відповідь про перерозгляд схвалення премій.
Також зазначу, що лідер має право відмовити у премії, враховуючи покарання працівника та виконану роботу.
|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі