Розглянуто Скарги на Заступника лідер ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Тернівський

Найкраща помста — величезний успіх
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
28
Реакції
33
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Стас Тернівський
2. Нікнейм порушника: Максим Завальнюк
3. Суть скарги: Максим Завальнюк звільнив мене по причині: порушення статуту 1.6, тобто 3/3 доган. В мене питання, звідки з'явились догани? Перед цим Олександр Роєнко видав мені 2 догани за порушення статуту 3.18 і за 4.3. Куратор підрозділу в якому я був почав оскаржувати догану і розмовляти з слідкуючими на рахунок цих доган. 3.18 видали справедливо, але 4.3 видали на мою думку без причини. Я стояв афк в той час і по рп логіці положив рацію в казармі, тобто не міг відповісти на виклик с.с. Інші полковники зняли мені 1 догану і повернули назад 8 звання, домовившись перед цим із слідкуючим. Також яким чином в мене з'явилось ще 2 догани, якщо п.Завальнюк видав мені лише неправдану догану за 6.1(Заборонено не з'являтися в стрій без поважної причини.). Розбиравшись, догана була видана після робочої зміни, тобто код 5 проводився в кінець робочої зміни коли я завершив зміну і здав рацію, для потреби полковника "розказати лекції". Код 5 був не потрібним і не терміновим, тому догана не оправдана. Також перегляньте фрапс полковника.
Я хочу щоб мене повернули в ЗСУ і назад на посаду ст.інструктора ДПСУ, а заступника покарали.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):посилання
5. Дата порушення: 08.07.2026

Річард Пейс

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
491
Реакції
621
Бали
153
Вітаю. Ознайомившись із доказами ваших порушень, виношу вердикт:

- Перша догану у вас уже була тривалий час.
- Другу догану ви отримали за АФК під час робочої зміни.
- Третю догану було видано за те, що ви не відповідали в рацію.

Щодо вашого аргументу про те, що за РП після зняття форми рація залишається не при вас: у будь-якому разі ви б отримали догану за АФК, оскільки керівництво викликало вас саме під час робочої зміни.

|| РОЗГЯНУТО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі