Розглянуто Скаргу що ознайомився самє ![Керівник Проєкту UKRAINE GTA] Сергій Коваленко!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: ![ГА] Євгеній Макрен.
  2. Особистий нікнейм: Данил Іванов.
  3. Суть скарги: Шановна: Адміністрація 01 Серверу! Доброго ночі сьогодні я подаю скаргу: ![ГА] Євгеній Макрен. Подана скарга самє: [А] Влад Простий. Адміністратор 01 21.10.2024 Томас Хомс. Знятий з посади Лідера НПУ м.Дніпра. Фракція Національної Поліції м.Дніпро - Розформована. Я перепрошую це як понімати що самє Лідера Фракція Національної Поліції м.Дніпро Томас Хомс Причину не написано після того як Лідера Фракція Національної Поліції м.Дніпро Томас Хомс було як я поняв зняти за не актив чи за халатное відношено на свої посаді честно я не понімаю чому було создано Фракція Національної Поліції м.Дніпро? Чому всі должни було покинути свою посаду? 2 Полковника (11) могли б справитися с Фракція Національної Поліції м.Дніпро! Я подаю скаргу самє: Не стабильно вношення Адміністрації 01 Серверу за внесення РП! Та вся Фракція Національної Поліції м.Дніпро Було стерто с фракції! Та попрошу уваги що страдають від Слідкуючи Фракції Національної Поліції м.Дніпро та потім від Лідера! Я подаю цю скаргу на Слідкуючих та старших за халадне відношення до РП! Често я можу так сказати як я поняв нема поваги с 1-12 Звання у Фракції! Просто вся Фракції Національної Поліції м.Дніпро було стерто від Державної Фракції скікі я знахожусь на проєкті UKRAINE GTA Такого я ще не бачив! Прошу за уважети що буде не одна скарга на Адміністрацію 01 Серверу! Хлопці що знаходилися у Фракції Національної Поліції м.Дніпро підтримали ККУ - РП - Порядок у м.Дніпро! Просто цю фракцію було стерто а потім будуть опять мороки з новим Лідером м.Дніпро та знову розвивати нову Фракцію Національної Поліції м.Дніпро! Честно це повна брехня після такого більше не буде актива в НПУ м.Дніпро! Я згоден що Лідера Томаса Хомса було зняти с посади причину як завжди не пишемо но я вже важаю це повний перебор про вторкання Адміністрацію 01 в РП! Прошу всіх мене підтримати з цією сутіацію скікі було потрачено часу хлопцям що хоч получити 2 Звання (Капрал) я вже не говорю за 8 Звання (Капітан) Я просто важаю після цієї сітуацією вже менше людей будуть седіти у Державних Фракції може дойде до... Проєкту UKRAINE GTA! Прошу вас підтримати мене що так не допустимо Адміністрації в турчання в РП! Просто я хочу доказати право своє і я важаю що самє так допустимо не було б! Куди ![КА] - ![ГА] - ![ГС] Держ.орг. - ![ЗГС] Держ.орг. Також скікі було втрачено часу єнергію на Фракцію Національної Поліції м.Дніпро! Також 0 поваги будуть до Дерважної Органазації та як НПУ м.Дніпро довго процювати не буде та знаходитися в Спец-Звязку НПУ м.Дніпро! Поки в мене все далі буду скаргу подавати! Дякую вам за увагу! Всім та мирного неба! Перемога буде тільки за нами! Слава України! - Героям Слава!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 27.10.24

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Розформ - вимушена міра, яку прийшлось застосувати через багаточисленні порушення зі сторони всього особового складу НПУ Д. Всі дії ГС та ЗГС Держ були узгодженні з керівництвом сервера, а саме з ЗГА та ГА.
Наразі у Вас кд відсутнє на вступ у фракцію і Ви можете вступити в будь яку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі