Розглянуто Склад бизнесу " Тюнинг Центр" // Для Міши Головченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Шаулко

Шановний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
14
Реакції
40
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Міша Головченко
Особистий нікнейм: Денис Шампур
Суть скарги:
Вітаю! Я власник Тюнинг Центру на 01 сервері, і я зіткнувся з проблемою маленького складу в своєму бізнесі. Зараз максимальна кількість товарів у тюнингу — 3850 (зі всіма покращеннями), що, на мою думку, недостатньо. Коли гравці активно користуються послугами тюнінгу, товари дуже швидко закінчуються, і власники не встигають поповнюти продукцію.

Прошу вас збільшити склад Тюнинг Центру до 5000 одиниць, щоб гравці могли комфортно користуватися послугами без очікувань на продукцію.
1755510304198.png

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
30
Бали
23
Підтримую потрібно збільшити товарів складу на тюнінгу, все одно на новій фурі нічим зайнятися без замовлення

Деревянко Дани

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
Суть скарги:
Вітаю! Я власник Тюнинг Центру на 01 сервері, і я зіткнувся з проблемою маленького складу в своєму бізнесі. Зараз максимальна кількість товарів у тюнингу — 3850 (зі всіма покращеннями), що, на мою думку, недостатньо. Коли гравці активно користуються послугами тюнінгу, товари дуже швидко закінчуються, і власники не встигають поповнюти продукцію.

Прошу вас збільшити склад Тюнинг Центру до 5000 одиниць, щоб гравці могли комфортно користуватися послугами без очікувань на продукцію.
Переглянути вкладення 331111
Також за

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48

Алекса Тайсон

Валькірія 🎀
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
45
Реакції
41
Бали
23
Суть скарги:

Переглянути вкладення 331111
За

Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
13
Реакції
9
Бали
6
Вік
29
За і навіть додав би більший об'єм
Десь до 10.000
Аргументую тим, що більшість зараз навіть не встигають взяти товар на доставку
Тому що з додаванням нового транспорту для далекобійників
Звичайні гравці майже не встигають взяти замолення

Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
14
Реакції
8
Бали
8
Повністю підтримую цю пропозицію 👍 Збільшення складу зробить роботу Тюнинг Центру набагато комфортнішою як для власників, так і для гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі