В очікуванні Склад магазину "Сад і Город"// Для Міши Головченко

Арсен Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
62
Реакції
63
Бали
23
Нікнейм адміністратора: Міша Головченко
Особистий нікнейм: Арсен Хелл
Суть скарги:
Вітаю! Я власник магазину "Сад і Город" на 02 сервері, і я зіткнувся з проблемою маленького складу в своєму бізнесі. Зараз максимальна кількість товарів в бізнесі - 1500 товарів (зі всіма покращеннями якщо я добре порахував 1850), що на мою думку є дуже мало. Коли гравці масово скупляють в мене лохину та добриво товари в моєму бізнесі йдуть ну дуже швидко, що я просто не встигаю поповнювати товари, а далекобійники не встигають їх привозити. Я прошу вас збільшити склад магазину "Сад і Город" до 4000 одиниць продукції, щоб гравці могли швидко закуплятись без очікувань на продукцію.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 29.01.25

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!

[Переміщаю у відповідний розділ]

Єгоріо Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
47
Реакції
90
Бали
38
Підтримую на риболовному магазині теж часто не вистачає товарів

Владислав Уткін

Беспредел своих жертв не выбирает
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
83
Реакції
97
Бали
36
Доброго дня всім! Я власник бізнесу сад і город на 01 сервері. Від себе я хочу сказати, що в день може виходить від 2000 до 4000 покупок. Одна покупка це 4 товари, тобто це від 8000 до 16000 продукції в день. Склад - 1500 товарів. В день від 5 до 11 раз треба закупати товар. Як на мене, це не норма. Я сьогодні не можу навіть відійти від ноутбука поїсти, тому що товарів не має, а якщо довго не має товару, бізнес забере адміністрація. Прошу розробників звернути увагу, то пофіксити цей момент. Дуже дякую за розуміння!

Марічка Чарівна

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
83
Бали
23
За. Відсутність товару в цьому магазині це дискомфорт для багатьох гравців. Постійно треба їздити і дивитись чи вже нарешті є товар. Це зайва витрата часу і нервів

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі