Відмовлено Скомуниздил фуру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
49
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм: Дімка Малиш
  3. Суть скарги: Я працював на далекобії і на той момент стояв на загрузці.Цей адміністратор написав в глобал чат якщо хтось буде навмиснно таранити той буде відправлений на авто рестарт. Я непридав тому значеня так як я нікого нне таранив та фура компанії стояла на загрузці а я всіх грузив та себе також і залишалось 3хв на те щоб закінчити погрузку а він взяв та повернув мою фуру на автопарк компанії без наявних причин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказів нема але я впевнненищ якщо адміністратор кидає в деморган людей та кікає авто в нього повинен бути фрапс
  5. Дата походження: 13.10.2025
    15.14 Хвилин

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець!
Де ви завжди всі робити загрузок ваших вантажівок - потрібно робити колону та не робити баг з прицепом. Тим самим робите перешкоду іншим гравцям та вони не можуть заїхати теж зробити загрузку , автівки стоять без водія та заважають цим самим - хтось просто їде навмисно в чергу " Отримують покарання за перешкоду "

Інші авто я просто або телепортував до шлагбауна або на респавн якщо немає водія.
Потрібно зрозуміти і всю адміністрацію тим самим інших гравців , ви робите дискомфорт для інших гравців а тільки думаєте завжди про себе. Ви не один гравець щоб все захотіти , інші люди теж які бажають по-працювати.

По скаржились дуже багато гравців в REPORT , що велика кількість гравців без водія стоять просто вантажівки або навмисно перешкоджають колону та їдуть навмисно в толпу.

Багато гравців - отримали покарання за перешкоду та NonRP , та є гравці яких просто відправив назад до шлагбауна або телепортував їх.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Руйнування комфортної гри та рп процесу карається згідно правила про перешкоду та NonRp , адміністрація вимушена реагувати на скарги гравців та видавати покарання за подібні дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі