Соломійка Копійка
сама по собі
- Реєстрування
- 23 Сер 2024
- Дописи
- 18
- Реакції
- 69
- Бали
- 18
1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
2. Особистий нікнейм: Соломійка Копійка, ID: 84554
3. Суть скарги:
Шановний Данієль, звертаюся до Вас із проханням зняти мій бан.
Мене було забанено на 20 днів за образу рідних в сторону Мага Молдован. З того моменту вже минуло багато часу — вихід із бану призначений на 05 числа. Я вже зверталася раніше з проханням про скорочення терміну, але мені було відмовлено.
Тому звертаюся ще раз, востаннє, з надією не просто на скорочення, а саме на розбан. Щиро прошу вибачення за свої висловлювання — мені справді соромно, я дуже шкодую про сказане.
Я люблю цей проєкт і мені дуже хочеться повернутися до гри. Прошу Вас дати мені ще один шанс.
З повагою,
Соломійка Копійка
4. Доказ видачі покарання
2. Особистий нікнейм: Соломійка Копійка, ID: 84554
3. Суть скарги:
Шановний Данієль, звертаюся до Вас із проханням зняти мій бан.
Мене було забанено на 20 днів за образу рідних в сторону Мага Молдован. З того моменту вже минуло багато часу — вихід із бану призначений на 05 числа. Я вже зверталася раніше з проханням про скорочення терміну, але мені було відмовлено.
Тому звертаюся ще раз, востаннє, з надією не просто на скорочення, а саме на розбан. Щиро прошу вибачення за свої висловлювання — мені справді соромно, я дуже шкодую про сказане.
Я люблю цей проєкт і мені дуже хочеться повернутися до гри. Прошу Вас дати мені ще один шанс.
З повагою,
Соломійка Копійка
4. Доказ видачі покарання