Відмовлено Скорочення бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Моретті

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Святослав Моретті
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:

Прошу переглянути моє покарання.

Так, у переписці я написав фразу «він ібанутий чи шо» та попросив іншого гравця написати адміністратору «собака ****************************а». Я не заперечую цього. Це були емоційні висловлювання, за які я готовий відповідати.

Водночас вважаю, що блокування на 30 днів є занадто суворим. Це був одноразовий конфлікт на емоціях, без будь-яких погроз чи намірів нашкодити проєкту.

Також хочу звернути увагу на те, що скаргу розглядав саме той адміністратор, якого стосувалися мої слова. На мою думку, у такій ситуації більш справедливо, щоб рішення приймав інший адміністратор, адже це виключає будь-які сумніви щодо неупередженості. Якщо між нами були непорозуміння, це також могло вплинути на сприйняття ситуації, тому прошу врахувати цей момент.

Хочу окремо сказати, що я дуже люблю цей проєкт. Провів тут багато часу, регулярно допомагаю новим гравцям освоїтися, відповідаю на їхні запитання та намагаюся підтримувати спільноту. Для мене цей сервер дійсно важливий, і я не хочу втрачати можливість грати через один емоційний випадок.

Я визнаю, що повівся неправильно, і шкодую про свої слова. Гарантую, що надалі подібних ситуацій більше не повториться. Прошу адміністрацію поставитися до цього з розумінням, ще раз переглянути моє покарання та, за можливості, скоротити термін блокування або замінити його на менш суворе.

Дякую за розгляд звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 27.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
903
Реакції
451
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши скаргу, за якою вам було видано покарання, встановлено, що у її змісті ви особисто ображаєте адміністрацію. Незалежно від того, що ці висловлювання були зроблені поза грою, такі дії є порушенням правил.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі