Розглянуто Скорочення сроку бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Панин

Новий гравець
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:-Мирослав Коваленко
2.Особистий нікнейм: Серго Панин 189806
3.Суть скарги:Вітаю шановний ГА чи ЗГА мене заблокували на 15 днів я повністю згоден з покаранням (хочу зменьшити срок) хочу попросить вибачення за слова які я сказав, просто був на емоціях і не думав що говорив, в бані я 3 дня та зрозумів що не мав говорити ці слова якіїсь людині треба було здержатися (але не зміг) бо був на емоціях я розумію що я скоїв помилку і такого більше не повториться, буду вдячний якщо скоротите термін покарання.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
5.Дата походження: 14.06.2025 18:00

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю, Шановний гравець!
Переношу вашу скаргу до відповідного розділу.

Також хотів би надати свою відповідь.

Вами було отримано покарання за скаргою: Clic
Причиною стало серйозне порушення — образа рідних іншого гравця, що є категорично неприйнятним.

Варто зауважити, що вам було призначено мінімальний передбачений термін покарання за подібне порушення.
Ми розуміємо, що емоції інколи беруть гору, але це не виправдовує подібну поведінку. Кожен учасник спільноти має нести відповідальність за свої слова та дії, незалежно від обставин.

З позитивного боку — ваша позиція, визнання помилки та вибачення є важливим кроком. Надіємось, ви справді зробили висновки й подібна ситуація більше не повториться.
Пам’ятайте, що взаємоповага — основа здорової атмосфери на сервері.

Очікуйте остаточного рішення від ГА / ЗГА.
Бажаємо приємної гри на UKRAINE GTA та дотримання правил.

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Блокування було скорочено до 10 днів
при повторному порушенні ви отримаєте максимальний термін покарання без права на оскарження

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі