Зачинено Скрага Рейна Архангела.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
2
Реакції
7
Бали
3
1. Нікнейм лідера: Рейн Архангел
2. Особистий нікнейм: Максим Луцюк
3. Суть скарги: Лідера Давіда Авілова сняли без наявної на то причини.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Докази відсутні.

5. Дата походження: 05.01.23.

Доброго ранку, шановна адміністрація проекту «gta Ukraine» До вас звертається, Підполковник Максим Луцюк СБУ м.Дніпро, прошу розглянути мою заяву.

ЗАЯВА.

Пункт 1.

Шановна адміністрація, ГА Максим Деврелюк, та ЗГС, я рахую що лідера СБУ м.Дніпро Давіда Авілова було знято без наявної на то причини. Впершу чергу доказів на скарзі пана Рейна Архангела немає, ні одна людина зі складу СБУ м.Дніпро, про Лідера Давіда Авілова нічого поганого не скаже хотів би ще зробити замітку, деякі лиця говорили що Давід Авілов, нічого не зробив на своїй посаді, ми провели контр-розвідку за великою організацією бандитів, і відслідкували їхнє місце знаходження. Операція була успішною! Далі Давід Авілов провів операцію по визволеню Генерала І ще по моїй інформації рекрут збройних сил України @nazar0 говорив нібито Лідер організації СБУ м.Дніпро Давід Авілов, «не нормальний чоловік робить що хоче матюкається на всіх, особисто я за ним як більшість нашого дружного складу СБУ м.Дніпро такого не спостерігали. Ще він говорив що Давід Авілов нібито наставив на нього автомат, шановна адміністрація, ну це вже дійсно смішно.

Пункт 2.

Шановна адміністрація ГА, ЗГС, на яких підставинах ви маєте право розформувати фракцію без наявних на то причин, я не перший день на РП проектах і знаю про що говорю, на нормальних РП проектах адміністарація такого не дозволяє собі робити, я думаю вам не треба роз‘ясняти чому.

Подяка лідеру організації СБУ м.Дніпро Давід Авілов.

Варто виділити що ця людина завжди могла вислухати любу людину з нашого складу (примітка перший ранг також) і завжди могла підтримати наші ідеї, також як я вже говорив раніше не було помічено не одного матюка від цієї людини, тим більше образ в сторону складу нашої організації, Це спокійна врівноважена людина, Також хотів розгорнути той факт що він завжди дослуховувався, і підтримував лідерів інших організацій. Давід Авілов дякую тобі за все ти зробив багато для цієї організації.

Подяка адміністрації.

Шановна адміністрація. Дякую що розглянули мою заяву, надіюсь ви приймете потрібні міри.

Останнє редагування:

Ігор Маккалістер

Західна Україна
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
21
Бали
33
Підтримую, потрібен перегляд справи і винос нового вердикту.

Видалений користувач 12860

Гість
Підтримую Люцюка та Ігоря!! потрібно нормально розібратися

maksimfirtych

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
підврежую ці скаргу

Макрон Дніпровський ♔

| Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
220
Реакції
99
Бали
48

morty!

?ᐯoᖇ ᐯ ᘔᗩkoᑎe?
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
9
Бали
8
Веб-сайт
www.instagram.com
не трогайте Рэйна, Рэйн очень хороший лидер, дает премии ,учит состав, вообщем снимать его не из-за чего.
Лидер очень топовый.
Никаких траблов в НПУ у него небыло
Правильно Рэйн сделал для лидера СБУ. Лидер СБУ Давід Авілов- воообще ничего не делал, больше всех матерился, ставил всех по блату без обзвона.​

Мартін Романов

Гість
не трогайте Рэйна, Рэйн очень хороший лидер, дает премии ,учит состав, вообщем снимать его не из-за чего.
Лидер очень топовый.
Правильно Рэйн сделал для лидера СБУ. Лидер СБУ Давід Авілов- воообще ничего не делал, больше всех матерился, ставил всех по блату без обзвона.​
Ну якщо у вас є докази на блат, кидайте сюди. Але я людина яка робить все по правилам і ніколи їх не порушую

Видалений користувач 12860

Гість
Лидер очень топовый.
є пруфи? чи це пусті слова

Іван Хіміч

Новий гравець
Реєстрування
14 Гру 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Рейн Архангел все правильно зробив і не перевищив свої повноваження тому висловлюю свою підтримку у його захист

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Зняття лідера було колективним рішенням старшої адміністрації та складу лідерів. Між лідером СБУ м.Дніпро та старшою адміністрацією виникало не мало конфліктів.

Не зрозумів чому в скарзі вказаний лідер НПУ м.Харкова при тому що в тексті про нього нічого не описано?

Рішення про розформування фракції може прийматись старшою адміністрацією у різних ситуаціях, тому з приводу цього ваших звинувачень я не розумію.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі