Відмовлено Слава Добрий СБУ 11

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Слава Добрий

3. Суть скарги: Доброго вечора така трапилась ситуація, сьогодні я взяв авто на парковці своє власне за для реєстрації ОТЗ в мене 2 звання було і під*їхав швидко до ГУСБУ після цього мені інший полковник підказав що тільки можна робити реєстрацію ОТЗ з 4 порядкового звання я це зрозумів та поставив твій ОТЗ на паркувальне місце після чого підходить чоловік нашої підполковниці а саме Марти Девідсон та підходить з таким проханням підвезти людину до паркувального місця за для взяти власне авто, я знаю що це прекрасна людина та й чому було не проїхати 500м за для допомоги людини та своєї репутації у допомозі громадянинам країни я це зробив, після цього приїхав до ГУСБУ та поставив ОТЗ свій. Я відходжу на деякий час в афк бачу що Слава Добрий проводить код-5 я на нього прийшов та відстояв, потім з таким проханням сказав щоб я залишився біля нього для вияснення цієї ситуації я залишився, та він почав розповідати що не можна другому званні покидати ГУСБУ тоді таке було до нього питання в мене у підвищені на 3 порядкове звання було завдання відстояти вхід біля ГУСБУ це вже як рахується покидання ГУСБУ яке я можу цим порушити та можуть мені видати догану за це. І данний Полковник сказав що я не можу покидати ГУСБУ потім після цього всього мені видається дві догани ні за що та + пониженні у званні, вибачте мене на слові що це за такі карання капрала який може бути не освідченним та мало у занні та не надаватимуть попередження. Прошу переглянути у данного Полковника відео фіксацію мого порушення та поглянути на мої порушення які були не такими жорстокими щоб видавати таке покарання капралу. Дякую за увагу!
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 14.04.2026

Останнє редагування:

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Слава Добрий

3. Суть скарги: Доброго вечора така трапилась ситуація, сьогодні я взяв авто на парковці своє власне за для реєстрації ОТЗ в мене 2 звання було і під*їхав швидко до ГУСБУ після цього мені інший полковник підказав що тільки можна робити реєстрацію ОТЗ з 4 порядкового звання я це зрозумів та поставив твій ОТЗ на паркувальне місце після чого підходить чоловік нашої підполковниці а саме Марти Девідсон та підходить з таким проханням підвезти людину до паркувального місця за для взяти власне авто, я знаю що це прекрасна людина та й чому було не проїхати 500м за для допомоги людини та своєї репутації у допомозі громадянинам країни я це зробив, після цього приїхав до ГУСБУ та поставив ОТЗ свій. Я відходжу на деякий час в афк бачу що Слава Добрий проводить код-5 я на нього прийшов та відстояв, потім з таким проханням сказав щоб я залишився біля нього для вияснення цієї ситуації я залишився, та він почав розповідати що не можна другому званні покидати ГУСБУ тоді таке було до нього питання в мене у підвищені на 3 порядкове звання було завдання відстояти вхід біля ГУСБУ це вже як рахується покидання ГУСБУ яке я можу цим порушити та можуть мені видати догану за це. І данний Полковник сказав що я не можу покидати ГУСБУ потім після цього всього мені видається дві догани ні за що та + пониженні у званні, вибачте мене на слові що це за такі карання капрала який може бути не освідченним та мало у занні та не надаватимуть попередження. Прошу переглянути у данного Полковника відео фіксацію мого порушення та поглянути на мої порушення які були не такими жорстокими щоб видавати таке покарання капралу. Дякую за увагу!
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 14.04.2026
Доброї ночі мій працівник!
Пояснюю дії моїх та ваших колегів:
1. Заборонено покидати територію ГУСБ, територією являється не тільки будівля, а також прилеглі зони з вулиці, Ви порушили дане правило й за що Вам була видана догана.
2. Використання ОТЗ для допомоги громадян, чудова ідея, але треба було спочатку попросити у старшого керівного складу — Марта Девідсон, про дозвіл на ЗНЯТТЯ форми та підвезти громадянина, бо так це вважається яко покидання території ГУСБ й використання не зареєстрованого ОТЗ, за що було виписано додатково догану, але Ви могли також дати громадянину кошти на таксі та він би доїхав до парковки й Вам не треба було би пертись з робочої зміни й їхати на ОТЗ.
3. Використання ОТЗ було неприпустимо, а саме ваші дії з авто, дрифт — докази
4. В скарзі Ви пишете що відвозили громадянина до парковки, але чому Підполковнику Девідсон Марті, говорите що машину заправляли, тобто обман в скарзі, так? — докази

5. Замітив додаткові порушення від Вашої сторони, а саме не дотримання субординації до старшого особового складу, замість «а?» говоримо «Слухаю» — докази

Вважаю що скарга являється недоречною бо я додаю факти які свідчать що дії мого старшого особового складу повністю без порушень та видали Вам дисциплінарні стягнення згідно правил, радив би ВАМ слухати їх та брати з них приклад й перестати копати в мʼячика інакше будете звільненні за скоріше за все майбутні порушення статуту, а також раджу зайнятись наукой законодавчої бази, статуту і тощо…

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
210
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Лідер надав відповідь вище. З його рішенням повністю погоджуюсь. Порушень не виявлено

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі