Люба Корабель
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 13 Чер 2023
- Дописи
- 99
- Реакції
- 46
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Слава Марик
- Особистий нікнейм: Люба Корабель
- Суть скарги:
Ситуація №1 Я разом з своїм другом їхали по мосту, нікого не чіпаючи, що видно на моїй відеофіксації. Спереду нас їде авто інкасації, яке ми проїхали не провокуючи та не рухаючи ЗОВСІМ! Після чого команда інкасації без причини по нас вирішує відкрити вогонь(можливо по пріколу) та розпочинається РП ситуація. Коли інкасація проїхала, ми зрозуміли, що вогонь відкривали вони та поїхали за ними. Після того, як я вийшла з авто та надягнула бронежилет не відкриваючи по них вогонь, вони знову ж відкрили вогонь по нас. Та у РП ситуації почалась перестрілка, яка тривала до кінця відео. Даний адміністратор, не побачивши повної ситуації, видає мені та другу покарання у вигляді: Порушення правил нападу на інкасаторів 1.2 1.3. Не зовсім розумію, де там напад на інкасаторів, якщо напад першими почали вони, тим самим розпочали РП ситуацію, в яку і вліз Слава Марик. Прошу розглянути уважно відеодокази, видати покарання адміністратору за невірно видані покарання гравцям та надати компенсацію гравцям, яких він посадив + була активована зброя, яка пропала. (Андрій Корабель та Люба Корабель)
Тайм-коди: Відкрили по нас вогонь 01:07-01:21. Повторно відкрили вогонь 1:35-1:46(Почалась РП ситуація - перестрілка) 2:59-3:50 виходять з авто та стріляють першими. 7:16-7:28 вони зупинились та продовжили перестрілку, були вбиті.
Ситуація №2 Також за даним адміністратором раніше було помічено використання адмін прав у власних цілях, коли він прилітав на коробку, де збирались UG Coins на івенті. Слава Марик тепнувся біля коробки( що чітко видно на мінікарті з'явився квадратик, який рухався дзеркально Славі Марику.), заліз на неї, його рахувало та видавало коіни, що заважало гравцям отримувати більшу кількість UG Coins. На коробці був дозволений ДМ, але аналогічно коли він стоїть у інвізі, його вбити не можна. Але коїни всеодно він збирав. Якщо б це був репорт, а не "фарм коїнів" він б аналогічно тепнувся зразу біля гравця, а не дальше поруч з коробкою, не був у інвізі та щось б говорив до гравця. Стояв він там тривалий термін. Прошу за це видати покарання, адже таке є неприпустимим для адміністратора. Не заперечую, що це було перший і останній раз, але і стверджувати не можу.
Тайм-коди: 0:05 чітко видно, що коїни даються 3 людям. 0:12 появився на мінікарті, застрибнув на коробку та зайшов у інвіз. 0:31 його видно у "Дія". 0:35 видно, що коїни дало 4 людям. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скріншот покарання:
Відео ситуації №1
Відео ситуації №2 Початок Продовження(видно, що стояв тривалий час)
- Дата походження: 24.07.2025
Останнє редагування: