Відмовлено Слава Марик / ФАРМ ЗП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Слава Марик
  2. Особистий нікнейм: Андрій Кокор
  3. Суть скарги: Доброго дня, адміністрація. Пояснюю ситуацію, в мене ше дуже давно скачана програма key freeze яка може блокувати і клавіатуру і навіть мишку, короче вона в мене стоїть по змовчуванню, і так получилось шо я за ту програму забув, але вона була активна так як при запуску запускається в фоновому режимі сама. Качав я її ше коли грав на іншому проекті, для того шоб коли відходив молодший брат нічого не натискав, і так получилось шо я нечайно сьогодні натиснув комбінацію яку забув і в мене чогось перестало всьо працювати, одним словом я не зразу догадався шо це ця програма і почав шукати в ютубі шо це може бути, потім коли вже згадав то не пам'ятав комбінацію, і коли я це все шукав мене провіряв адміністратор на фарм ЗП, я був біля компа але я просто не міг не натиснути на одну кнопку, я починаю шукати в інеті комбінацію клавіш для того шоб сказати адміністратору шо я тут але я не встиг, і адміністратор вже відкинув мене. Потім я ввів комбінацію знову і в мене всьо розблокувалось, вибачте мене будь ласка адміни але я реально не качав зп я просто не міг нічого зробити і сам переживав шо зламав ноут, я був лейтенантом поліції києва вот докази , і я би не став ризикувати таким званням шоб так тупо відкинутись, вибачте мене будь ласка я не міг просто не міг розблокувати комп, вот я залишу силку я зазняв як то всьо працює і залив на ютуб вот силка
    я вас прошу адміни зрозумійте мене
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 14.07.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покараня видано коректно.
Коли відходите від комп'ютера - знімайте форму.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі