Розглянуто Слава Марик / некоректна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Мавперов

Новий гравець
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Слава Марик
  2. Особистий нікнейм: Олександр Мавперов
  3. Суть скарги: Адмін тпнув тіпа на івент, після чого тіп зробив мас дм (адмін все же стоїть в нього за спиною). Після цього інцеденту ніхто не був тпнутий назад, тоді питиння: за що тпнули його?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тутай
  5. Дата походження: 07.07.2025

Останнє редагування:

Слава Марик

Західна Україна
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
272
Реакції
122
Бали
88
Дивіться поясню свої дії я дану особу був відкинув по причині ДМ із того місця де вона була да я не давно проснувся і забув шо правило переробили і ДМ дозволено на самому дропсі так як вона перебувала в ДКВС я її звільнив із ДКВС і тепнув назат перед тим вибачився і видав компенсацію за свої дії

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Примітка: на івенті Airdrop UG COINS або якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор, розібравшись у ситуації, телепортував гравця назад та надав компенсацію, визнавши, що покарання за DM було видано не зовсім коректно. Під час івенту Airdrop UG COINS вбивство гравців дозволено, тому застосування покарання в цьому випадку було недоречним. Надалі адміністратор обачніше ставитиметься до подібних ситуацій. У вашому випадку жодних правил щодо DM порушено не було, адже, як уже зазначалося, в рамках івенту вбивство не заборонене.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі