Відмовлено Слава Марік//Незгоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Слава Марік
  2. Особистий нікнейм:Артем Неєзжалий
  3. Суть скарги: Забанили за згадку родичів хоча мені Іван Громов сказав на колені на колені а я йому відповів на колені будешь казати своїй Маші якщо мене за це забанили то йому також за це повинні щось видати але йому не видали а також я сказав своїй маші але не уточнив якій це раз а по друге звідки інформація що вона його родич ніде нема доказів що це його сестра або дружина або дівчина тощо тому прошу зняти покарання за згадку родичів та перевидати на щось інше можливо за неадекватні висловлювання або за образи так як тут нічого такого жорсткого нема я з такою ж впевненістю можу сказати що гравець з ніком Владислав Нєєзжалий мій брат та коли мені за нього щось кажуть писати Жб як за згадку родичів але це дуже дивно так як немає ніяких доказів а якщо однакові фамілії то так багато кланів і тд тому прошу перерозглянути
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. Дата походження: 01.12.24

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, шановна перевіряюча адміністрація, прохання звернути увагу на покарання від данного гравця, а саме про те що, за короткий промежуток часу, данна особа багато порушувала правила сервера та тільки недавно вийшла з блокування.

Стосовно його скарги, вважаю адміністратор правильно видав покарання, так як згідно правил, а саме:
5.14. Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
5.15.
Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів
5.16.
Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів
то тут чітко вказано рідних / родичів.

Вважаю, що данний гравець повинен повністю повинен відбути термін покарання, а при можливості ще додати йому.

Дякую за увагу!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі