Відмовлено Слив общака / Франческо Овнхоффманз / Для спец. адм та керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
61
Реакції
33
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Франческо Овнхоффманз (4671) (можливо змінив нікнейм, але є айді)
2. Особистий нікнейм: Мелвін Хоффман (321)
3. Клан порушника: останній раз був в клані "Montana"
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Montana
5. Суть скарги: Я лідер клану Монтана, Франческо Хоффман був модератором в нашому клані, все було чудово до того моменту поки він не заходив в гру 4-5 днів, і після цього він зайшов в гру, він стояв на модераторі та закупив на общак клана зброї М4 на сумму 80.000.000+- , він пригласив свого друга Овсянка Шедоу в клан, та він "засрав" журнал клану, щоб не було видно хто закупив (прошу подивитись по логам), після зробленної ними операції вони двоє вийшли з клану, а зброю вони видали всю собі. Сумма дуже велика, ми кожен день закривали партії щоб вийти в топ 1-2, ми добились цієї мети, але тепер ми майже топ 4, тобто це ще злив лідерборду. Цей клан був створений на початку відкриття серверу, цю сумму ми копили дуже довго. Франческо в клані був теж майже з самого його початку, та я не очікував що він зробить це. Прошу забанити гравця та видати компенсацію
6. Докази (скріншот/відео): не потрібні
7. Дата порушення: 27.08.2023

Останнє редагування:

Ігор Соловей

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Еще месяц назад клан был в топ 20, после чего в клан начали залетать деьги в больших объемах. Просьба посмотреть по логам откуда у членов кланов были такие суммы

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Я вам пояснював вже, що це помилка Лідера, який довірив посаду гравцю.

Очікуйте кінцевого рішення від Керівництва.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, вам Головний Адміністратор вже надавав відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі