В очікуванні Служба безпеки України потребує покращення!

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
1704027233906.png

Вітаю, шановні колеги, адміністрація та розробники!
Оновлення прекрасне та мотивує грати, проте СБУ потребує покращень.
Звертається до Вас генерал Служби безпеки України м.Дніпро Слава Альварез!
Ну що ж, перейдемо до того, що хотіли б бачити у нашій СБУ.
1. Це швидкість автомобілів, вони стали максимально повільними та неможливі під час відпрацювань по орієнтуваннях, максимальна швидкість автомобілів 220 км/ч, що стає дизбалансним порівняно навіть зі звичайними автомобілями, що говорити про спорт та супер кари.
2. Окремо хотіли б бачити автомобіль, по типу Kia Stinger, тому що автомобілі, що маємо зараз - не можуть замінити КІА. Також, доречним було б додати Tayota Prado, фото якого прикріплю нижче. Нащо він нам? Тому що СБУ Київ має Tayota Land Cruiser 300, а ми навіть того не маємо. Окрім цього, гарними варіантами є Volkswagen Touareg та Passat B8, проте Passat є дуже повільним.
1704027525000.png
3. Не менш важливим для нашої роботи є додання планшету, за допомогою якого ми дистанційно зможемо відпрацьовувати інформацію з приводу дислокації злочинців.
mta-screen_2023-12-31_14-59-11.png
4. Важливим фактором також є це комфортабельні умови для гравців, ми хочемо, щоб на нашій парковці теж ми мали змогу заспавнити автомобіль через телефон, тому що зараз він спавниться на відстані практично пів кілометра біля АТБ. Фото парковки додаю.
mta-screen_2023-12-31_15-02-19.png
5. Хочемо бачити у нашій будівлі маркер безкоштовного годування або ж маркер придбання їжі - як це було раніше.
6. Також ми маємо вільний коридор/кімнату, у який можна було б вмістити маленькі камери ІТТ або ж різні кімнати, які допоможуть відігравати ігровий процес, до прикладу кімнату для допросів тощо.
mta-screen_2023-12-31_15-04-40.png
mta-screen_2023-12-31_15-04-44.png
7. Також дуже просимо, щоб нам додали власне подвір'я, можливо з якимось руїнами чи полосою перешкод, для відпрацювання тактичних та фізичних навичок бійців, в цьому плані навіть порівняно з НПУ ми є дуже обмеженими. Нам справді цього не вистачає!

Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
50
Реакції
11
Бали
8
+, в НПУ такі ж самі проблеми, машини повільні, нема де поповнити шкалу їжі і не хватає якогось маленького полігона для прокачки скіллів.

Яровий Володимир Вікторович

Людина з біо на 03 сервері і людина яка пішла з 03
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
114
Реакції
89
Бали
33
Вік
17
Я за також пропоную прикріпити на будівлю СБУ Д і К камери відеоспостереження та сигналізацію а також додати до планшету з орієнтуваннями додати розділ з камерами і схему подвір'я та будівлі а також додати для підрозділів по типу ЦСО А також планшет але з планами будівлі яку вони (ЦСО А) будуть штурмувати з можливістю бачити де знаходиться противник бо перевіряти в кожному кутку де знаходиться противник марна трата часу
Дякую

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
114
Реакції
89
Бали
33
Вік
17
Переглянути вкладення 162777
Вітаю, шановні колеги, адміністрація та розробники!
Оновлення прекрасне та мотивує грати, проте СБУ потребує покращень.
Звертається до Вас генерал Служби безпеки України м.Дніпро Слава Альварез!
Ну що ж, перейдемо до того, що хотіли б бачити у нашій СБУ.
1. Це швидкість автомобілів, вони стали максимально повільними та неможливі під час відпрацювань по орієнтуваннях, максимальна швидкість автомобілів 220 км/ч, що стає дизбалансним порівняно навіть зі звичайними автомобілями, що говорити про спорт та супер кари.
2. Окремо хотіли б бачити автомобіль, по типу Kia Stinger, тому що автомобілі, що маємо зараз - не можуть замінити КІА. Також, доречним було б додати Tayota Prado, фото якого прикріплю нижче. Нащо він нам? Тому що СБУ Київ має Tayota Land Cruiser 300, а ми навіть того не маємо. Окрім цього, гарними варіантами є Volkswagen Touareg та Passat B8, проте Passat є дуже повільним.
3. Не менш важливим для нашої роботи є додання планшету, за допомогою якого ми дистанційно зможемо відпрацьовувати інформацію з приводу дислокації злочинців.
4. Важливим фактором також є це комфортабельні умови для гравців, ми хочемо, щоб на нашій парковці теж ми мали змогу заспавнити автомобіль через телефон, тому що зараз він спавниться на відстані практично пів кілометра біля АТБ. Фото парковки додаю.
5. Хочемо бачити у нашій будівлі маркер безкоштовного годування або ж маркер придбання їжі - як це було раніше.
6. Також ми маємо вільний коридор/кімнату, у який можна було б вмістити маленькі камери ІТТ або ж різні кімнати, які допоможуть відігравати ігровий процес, до прикладу кімнату для допросів тощо.
7. Також дуже просимо, щоб нам додали власне подвір'я, можливо з якимось руїнами чи полосою перешкод, для відпрацювання тактичних та фізичних навичок бійців, в цьому плані навіть порівняно з НПУ ми є дуже обмеженими. Нам справді цього не вистачає!
Я за але і свою ідею теж написав

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
114
Реакції
89
Бали
33
Вік
17
Прошу п. Генерал СБУ Д розглянути мою майбутню кандидатуру на вступ до лав СБУ Д так я знаю техніку безпеки з озброєнням знаю що можливо додати на зброю від звичайних прицілів до прицілів з ПНВ та камерою p.s це з особистого питання з приводу вступу

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
114
Реакції
89
Бали
33
Вік
17
Я Яровий Володимир Вікторович заступаючи в майбутні лави СБУ клянусь захищати Україну та її непереможний народ присягаюсь не брати хабарі виконувати накази Керівництва Управління допомагати перемогти корупцію та перемогти кримінал
Обіцяю не зрадити народ України
Слава Україні
Яровий Володимир
08.01.2024

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68
только за

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі