В очікуванні Слідкуюча адміністрація за неофіційними організаціями

Іван Блащина

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,988
Реакції
1,176
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Скакун
2. Нікнейм адміністратора: Слідкуюча адміністрація за неофіційними організаціями
3. Суть скарги:
Мною була подана заявка на зняття союзу з АФК-кланом, якого фактично навіть не видно на сервері та який можна зустріти вкрай рідко. Проте ЗГС Неоф відмовляє у розгляді заявки та повідомляє наступне: «Зв'язуйтесь з лідером, клан активний».

Гаразд, шановний ЗГС Неоф. Наш клан досить часто пересувається сервером, бере участь у різних активностях, однак представників даного клану ми взагалі не помічаємо. Якщо ми вважаємо цей клан АФК, то для цього є відповідні підстави. У такому випадку покажіть хоча б один скріншот або інше підтвердження того, що даний клан бере участь у ГРП чи будь-яких івентах. Особисто я такого не помічав.

Наступний момент. Лідер мого клану залишив допис на зняття союзу з двома кланами ще у понеділок, 01.06.2026, однак цей допис так і не був розглянутий, у той час як інші заявки продовжують розглядатися.

Також хочу звернути увагу на наступний факт: коли один із кланів знімає союз з іншим кланом, даний союз автоматично розривається для обох сторін, і жодної зворотної заявки для цього не потрібно.

Далі. Адміністратором Володимиром Матюнсом було некоректно розглянуто дописи щодо союзів. Пояснюю ситуацію. Лідер клану подав заявку на зняття союзу з двома кланами, після чого я подав заявку на укладання союзу з іншим кланом. Однак адміністратор не звернув уваги на попередню заявку та просто відмовив у розгляді, аргументувавши це тим, що у нас відсутні вільні слоти для союзів. При цьому заявка на зняття союзів від лідера клану так і не була розглянута.

Про дану ситуацію я повідомляв ГС та ЗГС Неоф. У відповідь отримав інформацію про те, що союзи буде знято, а новий союз буде додано. Проте до цього часу нічого так і не було зроблено та не змінено.

У зв'язку з цим виникає цілком логічне питання: чому настільки важко виконати ці дії? Ви займаєте посади ГС та ЗГС Неоф, а отже до ваших обов'язків входить контроль даних процесів, ведення таблиць та перевірка роботи слідкуючих. Не повинно бути так, що гравці змушені самостійно звертатися та пояснювати очевидні речі, які повинні контролюватися адміністрацією.

Тому прошу надалі більш відповідально ставитися до виконання своїх обов'язків, уважніше контролювати роботу слідкуючих та своєчасно оновлювати інформацію в таблицях.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Заявка на зняття союзу. Допис від лідера клана на зняття союзу
1780523391773.png
5. Дата порушення:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі