Розглянуто Слідкуючий СБУ/Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Сокол

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
295
Реакції
65
Бали
244
1. Ваш нікнейм: Дмитро Мазепа
2. Нікнейм адміністратора:Євген Волкер
3. Суть скарги:
Вітаю.
Я хочу подати скаргу на адміністратора та слідкуючого СБУ - Євгена Волкера. Суть: одного разу я подав скаргу за NonRP Держ. від співробітників СБУ - перша скарга (клікабельно), мені було відмовлено, тому я переподав скаргу вже з іншим відео записом, але порушення Євгена Волкера полягає в тому, що він ігнорує лише мою скаргу, відповідно у діскорді я запитав у нього щодо перевірки скарги, його відповідь: Очікуйте коли з'явиться час.
1787161303595.png
, я очікував, але як виявилося,мабуть він всетаки
не збирається розглядати скаргу, оскільки я помітив, він продовжує свою діяльність адміністратора, він розглядає скарги на держ.орг, виносить вердикти, але моя скарга висить наче "біла роза посеред макового полю", докази справа --
1787161562889.png
, виправдовувати це "Неправильно оформлення скарги" на мою думку теж не вірно, оскільки я дотримувася усіх норм зазначених у
правилах (клікабельно),також вів листування на цю тему (принеобхідності в оп форуму га), я бачив що він прочитував, але це був грубо-кажучи ігнор, також я звертаюсь до усіх слідкуючих держ особливо до МВС, роздивіться усі деталі ситуації та винесіть справедливий вердикт, я не змушую працювати насильно але можна робити хоч 2 детальні скарги ніж 10 нерозумних, але повертаємося до суті скарги: це або блат до сбу, або особиста неприязнь до мене, тому для Ярослава Свиридова:
Прошу провести бесіду або якусь лекцію про те, що не можна не розглядати скарги якщо це стосується вашої слідкуючої фракції, тоді навіщо нас слідкуючі? догани видавати тіки чи шо. Тому при деталях обставин готовий піти з вами до зв*язку або обговорити ситуацію у войсі.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): уся ситуація була наведена зверху
5. Дата порушення: 17.08.2026--19.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі