Розглянуто Слідкуючі НЕОФФ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лип 2023
Дописи
16
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Слідкуючі Неофф ( На той момент Тьома Прада/ Олександр Кондратюк)
  2. Особистий нікнейм: Артемій Блант
  3. Суть скарги: Не перевіряють заявки на реестрацію та не додають клан у таблицю ( також хочу зазанчити , що в таблиці просто хаос, 1 людина лідер 2 кланів , Мартін Тейлор досі значится лідером клана , хоча він був в сбу , а нині адмін)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): таблиця, силку на заявку скинути не можу , бо та була заповнена в гугл формі. Також 24 у ввечері я писав в репорт з цього приводу і Кондратюк пообіцяв перевірити та додати клан. Сьогодні 28 , клан не додан, якщо була причина відмови - ніхто , нічого не казав.
    *ссылка* скринов таблицы за 28.12
  5. Дата походження: 23.12-28.12

Останнє редагування:

Ілюша Овнсакра

ЧінгізХан ⚔️
Реєстрування
27 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
25
Бали
18
Від себе додам, що справді є проблеми на проекті із НЕОФ напрямом. Дуже багато. Дуже мало слідкуючої адміністрації із-за цього на НЕОФі. Із-за чого Олександру та Тьомі дещо важко даються обов'язки, які вони цілком тянуть на собі. Але на рахунок заохочення та покращення неоф, скорше, до розробників.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Зараз мало слідкуючої адміністрації та багато кланів яким приділяється увага, наразі вже виправляємо цю ситуацію, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі