Відмовлено [Сл. МВС] Ваня Гавриленко/Некомпететність адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
32
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Ваня Гавриленко
2. Особистий нікнейм:
Андрій Ворон, Гога Матушвілі
3. Суть скарги:
Був обзвон на Зам.Лідера.ДКВС некомпетентний адміністратор почав задавати питання які не стосуються правил лідерства та почав валити питаннями, я не заперечую що були допущенні помилки прошу або провести переобзвон я бачу тут блат розповім саме в чому що під час обзвону 2 полковників було кікнуто не питаючи і не зрозумілої причини прошу або видати попередження адміну прошу провести переобзвон.Прошу щоб адміністратор дав пояснення чому була кікнута Тех.Підтримка та Полклвники. Та передевіться по логам.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
16.02.2023
5. Дата походження:
16.02.2023

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора: Ваня Гавриленко
2. Особистий нікнейм: Андрій Ворон, Гога Матушвілі
3. Суть скарги: Був обзвон на Зам.Лідера.ДКВС некомпетентний адміністратор почав задавати питання які не стосуються правил лідерства та почав валити питаннями, я не заперечую що були допущенні помилки прошу або провести переобзвон я бачу тут блат розповім саме в чому що під час обзвону 2 полковників було кікнуто не питаючи і не зрозумілої причини прошу або видати попередження адміну прошу провести переобзвон.Прошу щоб адміністратор дав пояснення чому була кікнута Тех.Підтримка та Полклвники. Та передевіться по логам.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 16.02.2023
5. Дата походження: 16.02.2023
В такому випадку протрібні докази.
Очікуйте відповіді Га/Зга

Владик Кензо

Генерал СБУ м.Харків
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
33
Реакції
16
Бали
18
Я особисто допомогав п.Мівалісу на обзвоні
Блату та некомпентентності зі сторони лідера та слідкуючого я не побачив
Що не можу сказати про вас...

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Вітаю! Шановний гравець!
1. Стосовно моєї компетентності рішення приймає ГА/ЗГА.
2. Звичайно, задавалися питання які не стосуються лідерства, але ці питання стосуються РП процесу, відносяться до правил серверу та іншого.
3. Чому Вас заділо те, що були кікнуті інші полковники ДКВС? У мене виникла підозра, що дані особи можуть надавати допомогу комусь із Вас та шукати відповіді на запитання під час обдзвону, передаючи їх Вам.
4. У чому блат, якщо під час даного обдзвону не пройшов жоден кандидат?
5. Про результати обдзвону я Вам повідомив та сказав готуватися до наступного обдзвону.
6. Ви не знали належних відповідей на запитання, тому такий колегіальний вердикт.
7. Відеозапис обдзвону надам на вимогу ГА/ЗГА якщо буде потрібно, оскільки повний відеозапис складає більше 30 хвилин.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Микола Хоффман?

Гість
Адміністратором було надано відео з обзвону, ніякого блату я не помітив, єдине в чому адмінстратор був не прави це те що він не проводив обзвон з демонстрацією вашого екрану. За що з ним було проведено бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі