Зачинено Смпронио Серо ЗГА Суть повне ігнорування мого прохання не зачиняти скаргу яку я писав нижче

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Малой

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
86
Реакції
1
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
  2. Особистий нікнейм: Данило Панченко
  3. Суть скарги: Ну я не знаю як це модно прокоментувати ) п.Репецький на звʼязок не виходить. Мої прохання проігноровані, стосовно скарги де я чітко написав не закривати її. Ну це чесно зі сторони виглядає як блат. Із відповіді п.Серо зрозуміло що я нібито тягну РП в свій бік 😅 цікаво яким чином ? Також про місклік анімацій напевно Серо не зі всім зрозумів про яку я саме анімацію писав, а що це означае ? Халатно прочитана моя скарга. Про попередження та зауваження які мені казали неодноразово 😅 такого також не було. П.Серо якщо ви це читаєте скажіть ви самі в свої слова вірите ? Просто про яку адекватність казати коли людина не буду казати хто скажу лиш одне забувши виключити мікрофон на трибуні коли обирали президента сказав цитую «я не буду ставити того ******* на лідера» та після цього сказу вибачте баг мікрофону 😅. Та все одно це не смішно, коли є блат і старша адміністрація криє одна одного. Наголошу Репецький так і не вийшов зі мною на звʼязок, він сам вчора запропонував сьогодні поговорити. Ще е много чого сказати але не бачу сенсу як був я не писав та в деталях не казав все одно якщо е блат це все марно. На жаль, це сумно та гидко. Тут дам посилання на минулу скаргу яку я просив не зачиняти Сюди
  4. Доказ видачі покарання:-
  5. Дата походження: 26.09.2025

Даня Малой

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
86
Реакції
1
Бали
13
Ця скарга не актуальна попрошу зачинити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі