Розглянуто Снять чс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
62
Реакції
57
Бали
23
1 Нікнейм адміністратора: - не помню

2 Особистий нікнейм: Ігорь Ротманс

3 Суть скарги: Оскарження ЧС високих посад согласно правилу

1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.

Теперь расскажу подробнее. Начну с самого основного, мне было выдано ЧС высоких должностей на 03 сервере в 9 месяце на тот момент не имел никакого отношения к Держ. орг.

Не прошу снимать ЧС, если сможете разъяснить и связать каким образом я получил ЧС Держ высоких должностей, находясь в кланах.

Узнав о своем ЧС, я обратился к ГС держ, на что ответа КАК именно я получил данное наказание не последовало (даже если выдал предыдущий администратор, для того чтоб не было таких НЕясностей вносят пометки, что нарушил игрок) и как мне его снять и что для этого сделать, просто поставили перед фактом что никто не собирается тебе ничего снимать.

Обратившись к администрации надеялся получить хоть какое-то обяснение, ведь мало того что на нашем проекте существуют правила

4 Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/K1RL7Qr4

5 Дата походження: 17.09.2024

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Діскорду sergoooo444

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
Вас було звільнено за Порушення статуту
1.7 Працівник має пропрацювати щонайменше 3 дні в організації, якщо він захоче залишити посаду за власним бажанням, Директор заносе його до "Чорного списку" організації.

Для того, щоб вступи у інші фракції, має пройти КД 5 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі