Відмовлено Создав новий акаунт і мене забанили нізащо!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
7
Реакції
7
Бали
3
Доброго вечора, мій нікнейм Катрич Васька, роскажу коротку біографію про себе в минулому!
Мій старий акаунт під назвою Васька Катрич Я колись задонатив на цей акаунт около 20 тисяч реальних гривень, після чого мав валюту в районі 45 млн грн віртуальної. Було уже скучно грати і я пішов у казіно на черепи і грав там то по 1 млн то по 5 млн. піднявся до 100 млн грн віртуальної валюти, грав грав і знову потяну в казіно і програв все! Закинув я ігру на 2 місяця, мав там врод 27 лвл і захотів я знову почати донатити і все з 0 Заходжу на акаунт Васька Катрич і він був заблокований до 2016 року. Я був шокований, но крім скіна самурая і 27 лвл там нічого не було тому я не дуже ростроївся.
Рішив сьогодні создати новий акаунт під ніком Катрич Васька Ось почав я проходити квести і тд заробити якісь кошти і ТП мене до себе Адміністратор і каже ви колись грали я кажу так і багато там донатив реальниї грошей і він взяв і мене заблокував серійний номер! що це таке і за що!?? Причина: Banned By PANEL!
Якщо це новий акаунт і я там навіть нічого не робив! ДяКУЮ ЗА ВАШУ УВАГУ І ЧЕКАЮ РОЗ.ЯСНЕННЯ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі