♡𝓐𝓻𝓽𝓮𝓶𝓴𝓪 𝓑𝓪𝓽𝓾𝓻𝓲𝓷𝓮𝓽𝓼♡
♡𝔗𝔨𝔞𝔠𝔥𝔉𝔞𝔪𝔔♡
- Нікнейм лідера/заступника: Олексій Сокіл
- Особистий нікнейм:
- Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація 03 серверу. Хочу вам написати про некомпетентність Полковника ЗСУ- Олексія Сокола. Дана особа має до мене неприязнь через невеликі конфлікти які в мене з нею були раніше. Тобто дана особа пробує мене злити. Згідно вище складеного тексту прошу відсторонити його від посади. Тепер хочу до самої скарги. Декілька днів назад близько 16:00 Я, Артем Донет побачив що на той час Старшина- Олексій Сокіл приймав іспит оскільки раніше я в ЗСУ я помічав корупцію. Олексій Сокіл вирішив прогнати менез без ніякої законної підстави. Згідно з статутом ЗСУ якщо наказ є не законний я можу його оскаржити. Я відмовився цей наказ виконувати. Після цього старшина Олексій Сокіл затримав мене і захотів зробити дідовщину і заставити мене бігати хоч і це є не законним. Я відмовився . Сьогодні я заходжу в гру і цей полковник почав говорити все що више написано. Тобто він сказав що затримав мене і я відмовився. І я сказав що його затримання є не законним і побажав йому гарного дня. Після цього данна некомпетентнтна особа видала догану. Прошу зняти мені догану оскільки вона є не правильно видана а також видати найважче покарання громадянину України. Також при потребі можу надати докази даної ситуації а в кращому випадку запросити докази у полковника
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/hFQqJ6Tq
- Дата походження