Відмовлено Сокіл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
160
Реакції
259
Бали
68
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олексій Сокіл
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги: Вітаю шановна Адміністрація 03 серверу. Хочу вам написати про некомпетентність Полковника ЗСУ- Олексія Сокола. Дана особа має до мене неприязнь через невеликі конфлікти які в мене з нею були раніше. Тобто дана особа пробує мене злити. Згідно вище складеного тексту прошу відсторонити його від посади. Тепер хочу до самої скарги. Декілька днів назад близько 16:00 Я, Артем Донет побачив що на той час Старшина- Олексій Сокіл приймав іспит оскільки раніше я в ЗСУ я помічав корупцію. Олексій Сокіл вирішив прогнати менез без ніякої законної підстави. Згідно з статутом ЗСУ якщо наказ є не законний я можу його оскаржити. Я відмовився цей наказ виконувати. Після цього старшина Олексій Сокіл затримав мене і захотів зробити дідовщину і заставити мене бігати хоч і це є не законним. Я відмовився . Сьогодні я заходжу в гру і цей полковник почав говорити все що више написано. Тобто він сказав що затримав мене і я відмовився. І я сказав що його затримання є не законним і побажав йому гарного дня. Після цього данна некомпетентнтна особа видала догану. Прошу зняти мені догану оскільки вона є не правильно видана а також видати найважче покарання громадянину України. Також при потребі можу надати докази даної ситуації а в кращому випадку запросити докази у полковника
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/hFQqJ6Tq
  5. Дата походження

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,320
Реакції
555
Бали
253
Вітаю!

Вас попросили покинути дану територію іспиту, для того щоб ви не заважали. На той момент Олексій Сокол був вищий за посадою ніж ви, тому мав повне право надавати приказ. Згодом вас закували у кайданки за невиконання наказів співробітника старшого за званням. Після чого вам було видано догану, а саме за порушення статуту - 2.7 Військовослужбовець зобов'язаний беззаперечно виконувати накази старших за званням а також вищих за посадою. Я рахую дії полковника цілком нормальними та адекватними.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі