Алекс Гарріс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 58
- Реакції
- 62
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Соня Келліні
- Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
- Суть скарги: Соня Келліні - видала мені ВАРН не запросивши у мене відео докази, а прийняла лише вирізку надану і. громовим який вирізав на свою користь. Повне відео тут - тайм код -
14:57(з часу якого він мене навіть не попередив)- 17:44
та увага: 17:31-17:44 (після попередження я відразу виконав вимогу і припинив порушення)
Я не можу знати всі правила тому, щоб не карали без підставно то керівництво зобов'язане попередити (що він зробив і не вказав). Тим більше мене за 2 роки жодного разу не затримували ні НПУ ні СБУ тому я не знав такого правила, а керувався тим що я повністю знерухомлений де чутно мої реакції на відео.
---
Більшу частину покарання я відсидів (з Варном), а у зв'язку із затягуванням розгляду даної скарги-ситуації я подаю - АПЕЛЯЦІЮ.
---
У зв'язку із затягуванням розгляду даної ситуації попрошу зняти мені - ВАРН який виданий без затребування доказів з моєї сторони для мого захисту, а прийняти лише 1 сторону - вирізку на свою користь без попереджень. Правил яких я не знав, а дізнавшись відразу припинив правопорушення но про це дана особа і. громов не вказав. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото
- Дата походження:14,06,2024