Розглянуто Соня Келліні - не вірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
58
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Соня Келліні
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: Соня Келліні - видала мені ВАРН не запросивши у мене відео докази, а прийняла лише вирізку надану і. громовим який вирізав на свою користь. Повне відео тут -
    тайм код -
    14:57(з часу якого він мене навіть не попередив)- 17:44
    та увага: 17:31-17:44 (після попередження я відразу виконав вимогу і припинив порушення)
    Я не можу знати всі правила тому, щоб не карали без підставно то керівництво зобов'язане попередити (що він зробив і не вказав). Тим більше мене за 2 роки жодного разу не затримували ні НПУ ні СБУ тому я не знав такого правила, а керувався тим що я повністю знерухомлений де чутно мої реакції на відео.
    ---
    Більшу частину покарання я відсидів (з Варном), а у зв'язку із затягуванням розгляду даної скарги-ситуації я подаю - АПЕЛЯЦІЮ.
    ---
    У зв'язку із затягуванням розгляду даної ситуації попрошу зняти мені - ВАРН який виданий без затребування доказів з моєї сторони для мого захисту, а прийняти лише 1 сторону - вирізку на свою користь без попереджень. Правил яких я не знав, а дізнавшись відразу припинив правопорушення но про це дана особа і. громов не вказав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фото
  5. Дата походження:14,06,2024
    UKRAINE GTA 11.06.2024 5_07_18.png

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний веридкт:
Покарання буде знято.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі